Follow us

Μιμή Ντενίση: Η αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα

Γιατί είναι μόνη η Μιμή Ντενίση; Πώς περνά τη ζωή της, όταν σβήνουν τα φώτα της σκηνής;

Μιμή Ντενίση στον Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα

Για όλα μίλησε η διάσημη ηθοποιός στον Γιώργο Λιάγκα, καλεσμένη στο «Μεσημέρι» του ΣΚΑΪ.

Λίγο πριν ανέβει ξανά στη σκηνή για την παράσταση «Από Σμύρνη... Σαλονίκη», που αποτελεί τη συνέχεια της παράστασης «Σμύρνη μου αγαπημένη» παρακολούθησαν παραπάνω από 600 χιλιάδες θεατές, η Μιμή Ντενίση τόνισε: «Είμαι ξεθεωμένη! Βρισκόμαστε στον τρίτο μήνα προβών. Είναι το πρώτο έργο sequel στην Ελλάδα, με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Σώζεται ο ρόλος ο δικός μου και τα παιδιά μου και πάνε στη Θεσσαλονίκη, όπου μπαίνουν οι νέοι ήρωες. Στην Αθήνα φτάνανε στο πρώτο έργο αλλά τους μετακόμισα».

Σχετικά με το ναυάγιο της συνεργασίας της με τον Κώστα Βουτσά, η Μιμή Ντενίση εξήγησε: «Συνέχεια μιλάμε με τον Κώστα. Ήθελε να του γράψω έναν ρόλο για να παίξουμε ξανά. Είπαμε να κάνει έναν συγγενή που τον βρίσκω στη Θεσσαλονίκη, παρόλο που δεν ήταν σωστό γιατί και ο Χαλκιάς έκανε τον άντρα μου και μου λέει συνέχεια "Με πέθανες και δεν με βάζεις στο δεύτερο". Εγώ δεν είμαι παραγωγός. Αλλά ο Κώστας ζήτησε ένα ποσό που θεωρούσε ότι ήταν σωστό να πάρει, πολύ μεγάλο. Και όντως στον Βουτσά αξίζει ένα ποσό πολύ μεγάλο και ακόμα πιο μεγάλο. Αλλά και η παραγωγή όταν έχει 35 άτομα δεν μπορεί να δώσει παραπάνω. Του έδωσαν ένα πολύ καλό ποσό, όχι της πλάκας, αλλά δεν ήθελε με αυτό. Μετά το ξανασκέφτηκε αλλά είχαμε προχωρήσει...».

Όταν η συζήτηση έφτασε στην προσωπική της ζωή, η ίδια εξήγησε: «Δεν με έχει φάει η δουλειά. Προφανώς υπάρχει κάποια δυσκολία με την περίπτωσή μου. Ανά τον κόσμο ήμουν αλλά δεν έχει τύχει να κάτσει κάτι. Στην Ελλάδα δεν με φλερτάρουν οι άντρες. Δεν τους αρέσω – ξέρω γω; [...] Νομίζω ότι για τους Έλληνες είμαι πάρα πολύ γνωστή, σχεδόν γραμματόσημο. Είμαι παντού! Είτε πιάσεις ένα εξώφυλλο του '90, του 2000 ή τωρινό είμαι παντού. Αν ψάξεις στο YouTube είμαι παντού και με διάφορα γεγονότα. Αυτό είναι λίγο ψαρωτικό για τους άντρες. Φυσικά μου λείπει ένας σύντροφος, όλοι θέλουμε. Γι' αυτό και κοιτάμε να έχουμε οικογένεια και να έχουμε και καλούς φίλους. Έχω τον Σωτήρη (Πολύζο) που τον θεωρώ μέλος της οικογένειάς μου αλλά και καλούς φίλους. Δεν έχω αυτό που θα τελειώσει η πρόβα στις 12 το βράδυ και να πάω σε μια αγκαλιά, να πω ότι μου έσπασε κάποιος τα νεύρα. Δεν έχω να το πω σε κανένα».

«Όποιος αντέχει με ένα τέτοιο τύπο σαν και εμένα, θα 'ρθει. Όποιος δεν αντέχει, ας μην έρθει. Θα έρθει για κακό» κατέληξε, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξαναγίνει ζευγάρι με τον πρώην σύζυγό της, Σωτήρη Πολύζο. «Θα δούμε, η ζωή κρύβει πολλές εκπλήξεις. Δεν μπορώ να μιλήσω για το μέλλον. Μπορεί να συμβεί ένας άλλος έρωτας στον Σωτήρη ή σε εμένα. Μπορεί να μη συμβεί και να πούμε ότι εμείς οι δυο είμαστε φτιαγμένοι για να είμαστε μαζί πάντα. Εγώ τα αφήνω πάντα όλα ανοιχτά, γιατί όχι;» πρόσθεσε.

Την ίδια στιγμή άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεργαστεί και με τον Λάκη Λαζόπουλο, χαρακτηρίζοντάς τον έναν «πολύ συμπαθή και γοητευτικό» από κοντά, ενώ παραδέχθηκε ότι μίλησαν με μηνύματα όταν έχασε πριν λίγους μήνες τη γυναίκα του. «Πούλαγε όλο αυτό και ξέφυγε» συνέχισε για την κόντρα τους.

Τέλος, για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην επιτροπή του Your Face Sounds Familiar, είπε: «Το σκέφτομαι. Πέρασα πολύ ωραία. Γέλαγα πολύ με τον Σταρόβα, τον Μαζωνάκη και με τον Αλέξη. Δεν το αποκλείω. Μπορεί! Απλώς μου έχεις πει να βρω και άντρα! Πώς να τον βρω άμα παίζω κάθε μέρα, έχω γύρισμα για το Your Face Sounds Familiar, κάνω πράγματα για το παιδί μου; Ποια ώρα;».

Διαβάστε Ακόμα