Follow us

Είδαμε το «Λόγω Τιμής - 20 Χρόνια Μετά»: Οι πρώτες εντυπώσεις από το τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς!

Το «Λόγω Τιμής» επιστρέφει στη μικρή οθόνη και η αλήθεια είναι πως όλα αποκτούν διαφορετική αξία στη βραδινή ζώνη του ΣΚΑΪ.

Λόγω Τιμής - 20 Χρόνια Μετά

Η συγκεκριμένη τηλεοπτική παρέα δεν χρειάζεται συστάσεις - ούτε τηλεοπτικές ούτε καλλιτεχνικές. Κούρκουλος, Μαρκουλάκης, Πυρπασσόπουλος, Αλεξανδρής από τη μία. Αλεξανιάν, Βολιώτη, Δημητρακοπούλου από την άλλη. Επτά πρωταγωνιστές με τεράστιο εκτόπισμα, ειδικά για την τηλεοπτική ιστορία.

Στο κάδρο μπαίνουν και οι άνθρωποι που σφραγίζουν την εξέλιξη της ζωής των αγαπημένων μας ηρώων, με την υπογραφή της Μιρέλλας Παπαοικονόμου και τη σκηνοθετική ματιά του Λάμπρου Ζαρουτιάδη. Ανάμεσα στα νέα πρόσωπα λοιπόν σε πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε τη Μαρία Ναυπλιώτου, τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, την Κατερίνα Μισιχρόνη, τον Χριστόδουλο Στυλιανού και τη Νίκη Βακκάλη. Πιθανότατα θα δούμε και άλλους πολλούς, αλλά ας μείνουμε σε όσα βλέπουμε στο πρώτο επεισόδιο για να μην κάνουμε spoilers.

Μάθε όλους τους ήρωες της σειράς και τα νέα πρόσωπα που θα δεις στον φετινό κύκλο!

Το «Λόγω Τιμής» θυμίζει ταινία, αλλά εύκολα καταλαβαίνεις πως έχει γλώσσα τηλεοπτική και μάλιστα παλιάς κοπής. Οι διάλογοι, το παίξιμο, ακόμα και οι λεπτομέρειες που συνθέτουν το σκηνικό της ζωής των ηρώων έχουν αυτή τη σπίθα που κάνει τη σειρά να ξεφεύγει από τη μαζική παραγωγή τηλεόρασης της τελευταίας δεκαετίας. Τίποτα δεν είναι φθηνό και φτηνό. Κακά τα ψέματα, η πιο ιστορική τηλεοπτική παρέα των 90s δεν θα μπορούσε να είναι hipster ή εναλλακτική το 2019. Είναι ήρωες που γεννήθηκαν στα 80s, ανδρώθηκαν στα 90s, έζησαν 20 χρόνια στα 00s. Με ό,τι αυτό σημαίνει. Ναι, υπάρχουν 90s κλισέ που δεν περνούν απαρατήρητα από μία μερίδα του κοινού.

Σαν τηλεοπτικό προϊόν το «Λόγω Τιμής» δεν είναι... pop. Πρόκειται για μια καθαρόαιμη εβδομαδιαία σειρά, με σφιχτά επεισόδια γεμάτα από εικόνες, διαλόγους και συναισθήματα. Με αυτή την παλιάς κοπής πλοκή, όπως ανέφερα και πιο πάνω, που το επεισόδιο κλείνει πάνω στη στιγμή που θες να δεις τι θα γίνει παρακάτω. Με αυτή την κλασική οπτική που ο πλούσιος είναι πολύ πλούσιος, ο μέσος ζει κινηματογραφικά και ο χαμένος δεν είναι και τόσο στην τύχη του. Ενήλικο παραμύθι είναι σε τελική ανάλυση.

Δες όλα τα teaser videos της πρεμιέρας του «Λόγω Τιμής»

Το ευτυχές είναι πως άκουσα από πολλούς ανθρώπους ότι το «Λόγω Τιμής» είναι αφορμή να ξανανοίξουν την τηλεόραση, αφήνοντας στην άκρη έστω και για λίγο τα ξενόφερτα και τα συνδρομητικά.

Ό,τι και να έχεις δει τα τελευταία χρόνια, όσα και να σκέφτεσαι για το επίπεδο της ελληνικής τηλεόρασης, σταμάτα εδώ: τώρα παίζει το «Λόγω Τιμής» στο ΣΚΑΪ. Και αξίζει να το δεις μέχρι το τέλος.

Είδαμε το «Λόγω Τιμής - 20 Χρόνια Μετά»

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για κουβεντούλα, ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας.

https://www.facebook.com/constantinos.antonatos

http://instagram.com/sirconstantino

Διαβάστε Ακόμα