Follow us

Έρωτας Μετά : Ποιοι είναι οι νεαροί πρωταγωνιστές της σειράς που σαρώνει κάθε βράδυ;

Ο «Έρωτας μετά» ξεκίνησε στον Alpha και ήδη έχει αποκτήσει φανατικούς τηλεθεατές.

Έρωτας μετά Rnew

Πέρα από τους διάσημους πρωταγωνιστές της, η σειρά έχει και τέσσερις νεαρούς ηθοποιούς που υποδύονται τα παιδιά των πρωταγωνιστικών ζευγαριών της ιστορίας, τα οποία με τον δικό τους τρόπο συμμετέχουν στην εξέλιξη της σειράς.

Ποιοι είναι όμως οι νεαροί ηθοποιοί πίσω από τους ρόλους αυτούς;

Ο Σταύρος Τσουμάνης υποδύεται τον Νίκο Μακρίδη, δηλαδή τον τηλεοπτικό γιο του Μάριου Αθανασίου και της Βάσως Λασκαράκη στις ηλικίες των 17 και 21 ετών.

Ο ρόλος:

Ο γιος του Χρήστου και της Άννας. Προσπαθεί να ξεφύγει απ' την πραγματικότητα, φλερτάροντας με την υπερβολή.

Η φιλία του με τον Γεράσιμο του επέτρεψε να απολαύσει πράγματα στα οποία αλλιώς δεν θα είχε πρόσβαση. Είναι πιο φιλόδοξος από τον πατέρα του κι έχει πάρει την ευαισθησία της μητέρας του.

Ο Νίκος είναι αυτός που θα επηρεαστεί περισσότερο ψυχολογικά από τα γεγονότα. Θα ζήσει τη ζωή του με ακραίο τρόπο. Επαναστάτης, απρόβλεπτος, οι εναλλαγές στη διάθεσή του κι οι εξαφανίσεις του θα γίνουν μια ωρολογιακή βόμβα που θα κάνει τον Χρήστο να αισθάνεται οργισμένος κι αβοήθητος.

Η Ιφιγένεια Καραμήτρου υποδύεται το δεύτερο παιδί των Αθανασίου- Λασκαράκη σε ηλικία 19 και 22 ετών.


Ο ρόλος:

Η κόρη του Χρήστου και της Άννας. Σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων. Ονειρεύεται ελευθερία και μια ζωή καλύτερη από της μητέρας της. Επαναστατεί ενάντια στους περιορισμούς που της επιβάλλει ο πατέρας της, αλλά πήρε απ' αυτόν το γονίδιο της προόδου και την επιθυμία για μια καλύτερη ζωή.
Δουλεύει στην εταιρεία του Κωνσταντίνου Δούκα.
Στη μητέρα της, η Ειρήνη βλέπει όλα όσα δεν θέλει να γίνει, αλλά θα νιώσει τις μυστικές, ενδόμυχες επιθυμίες της μητέρας της και τη διπλή ζωή που θα αρχίσει να βγαίνει στο φως.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης υποδύεται τον Γεράσιμο Δούκα, τον γιο του Αντώνη Καρυστινού και της Έμιλυς Κολλιανδρή.

Ο ρόλος:

Ο γιος του Κωνσταντίνου και της Ηλέκτρας. Ευαίσθητος και αφηρημένος. Ντροπαλός, με δυσκολία στις κοινωνικές επαφές.
Στην εφηβεία του, αποφάσισε να αφιερώσει τη ζωή του στις ταινίες και στα βιντεάκια, χωρίς να τον εμποδίζουν οικονομικές ή οικογενειακές πιέσεις.

Αγαπά την αδελφή του και είναι πιστός κι εκδηλωτικός ως φίλος. Ο Νίκος γίνεται κάτι περισσότερο από φίλος του. Είναι ο αδελφός και σύμμαχός του στο μεγαλύτερο πάθος τους: τα ταινιάκια.

Το ατύχημα του πατέρα του θα τον συγκλονίσει, αλλά δεν θα κρίνει την Άννα, ούτε θα θελήσει να απομακρυνθεί από τον Νίκο. Θα προσπαθήσει να αναλάβει θέση ευθύνης στην οικογενειακή επιχείρηση, με πολλές δυσκολίες.

Τέλος, η Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά υποδύεται την Αντιγόνη Δούκα, το άλλο παιδί του τηλεοπτικού ζευγαριού Καρυστινού- Κολλιανδρή.

Ο ρόλος:

Η κόρη του Κωνσταντίνου και της Ηλέκτρας. Σπουδάζει ψυχολογία, προσπαθώντας να γιατρέψει παράλληλα τα παιδικά της τραύματα.
Δεν ήταν εύκολο γι' αυτήν που είχε δίδυμο αδελφό, όπως δεν της ήταν εύκολο που μεγάλωσε υπό την προστασία της έντονης προσωπικότητας της μητέρας της.

Είναι κτητική και συγκεντρωμένη. Στη διάρκεια της εφηβείας της δεν βγήκε από τον κοινωνικό της κύκλο και το ατύχημα του πατέρα της θα τη συνταράξει, αναγκάζοντάς τη να αντιμετωπίσει ένα καινούργιο κόσμο. Αν και στην εφηβεία της είχε ήδη διαφοροποιηθεί από τον αδελφό της, όταν ο Γεράσιμος δημιούργησε μία σχέση αμοιβαίας κατανόησης με τον Νίκο, η Άντι είδε τον Νίκο σαν αντίζηλο και συγχρόνως όμως με ερωτική διάθεση.

Μάθε τα πάντα για το «Έρωτας μετά»!

Διαβάστε Ακόμα