Follow us

Πέμυ Ζούνη: Οι προσωπικές αποκαλύψεις στον Λιάγκα: «Πληγώθηκε η αξιοπρέπειά μου»

Λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα της στις «8 Λέξεις», η Πέμυ Ζούνη μίλησε για όλα στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Πέμυ Ζούνη στο Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα

Για την επιλογή της να επιστρέψει στην τηλεόραση μετά από 15 χρόνια, η διάσημη ηθοποιός είπε: «Απείχα 15 χρόνια γιατί δεν έβρισκα τις συνθήκες που ήθελα και επίσης είχα κλείσει ένα κύκλο ρόλων. Μετά το "Κλείσει τα μάτια" μου έρχονταν συνέχεια σενάρια που στην πρώτη γραμμή διάβαζα ότι μία τα έχει με έναν νεότερο. Τότε το έκλεινα, δεν προχωρούσα. Τη "συνταγή" από το "Γιάννης και Μαρία" την απέφευγα. Μετά το "Κλείσε τα μάτια" είχα κάνει όλους τους πιθανούς ρόλους για τότε. Και με πολλή χαρά και πολύ καλές συνθήκες. Την τηλεόραση την αγαπάω αλλά με όρους. Οι όροι μου είναι το ανθρώπινο περιβάλλον, δηλαδή με ποιους θα το κάνω, και μετά οι συνθήκες παραγωγής. Αν οι συνθήκες παραγωγής δεν θα βγάλουν ένα το αποτέλεσμα που σέβεται, δεν θα το κάνω.[...] Η ομάδα του Αντρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου είδα πως έχει πάρα πολύ ανοδική πορεία και στην αισθητική τους, και στην αγωνία και τη δημιουργικότητά τους. Είναι άνθρωποι γλυκείς, ανήσυχοι. Δεν είναι της ξεπέτας. Ερχόντουσαν από μία επιτυχία, δεν τους άφησε να ησυχάσουν, οπότε με πολλή χαρά πήγα».

Μάλιστα, η Πέμυ Ζούνη μίλησε ανοιχτά και για την κόρη της, αλλά και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα: «Έχω ένα παιδί, την Ελεωνόρα. Είναι 25 ετών. [...] Νομίζω ότι είμαι επιτυχημένη μαμά. Αφουγκραζόμουν την προσωπικότητά της και τη βοηθούσα να μην κομπλάρει, να μην προσβληθεί. Τη βοηθούσα να ανθίσει μέσα της χωρίς να μου μοιάζει. [...] Πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια της υγείας της. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά χωρίς να μείνει υπόλοιπο ανησυχίας. Έκανε μια σοβαρή εγχείρηση. Ήταν στο κεφάλι, πολύ σοβαρό. Αλλά ήταν καλοήθες, ήταν όλα καλά, παρόλο που ήταν μια δύσκολη εγχείρηση. Ήταν τρομερά δυνατή, αισιόδοξη. Ήταν μάθημα για όλους. Και για εκείνη και για εμάς! [...] Όταν το έμαθα... τι να σου περιγράψω τώρα; Ήταν αισιόδοξη με την κυριολεκτική έννοια. Έγινε όλο πολύ γρήγορα, άφησα το θέατρο σε τρεις μέρες και έφυγα. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα χωρίς να προλάβουμε να εμπεδώσουμε την αγωνία. Έγινε και καλά εντυπωσιακά γρήγορα. Γιατί πέσαμε σε πολύ καλούς γιατρούς. Έγινε στην Αγγλία. Μας έδωσαν πίσω μια Ελεωνόρα ολοκαίνουργια!».

Για τη δικαστική διαμάχη της με τη Μπέσσυ Γιαννοπούλου, η διάσημη ηθοποιός τόνισε: «Αυτό είναι στα δικαστήρια. Δεν έχω βγει να κάνω δηλώσεις. Δεν υπάρχει κανένας λόγος. Οι λεπτομέρειες και η περιπέτεια αυτή είναι τρομακτικά πολύπλοκη. Μόνος ένας εισαγγελέας μπορεί να το μελετήσει. [...] Είχε μεγάλο κόστος. Πληγώθηκε πάρα πολύ η αξιοπιστία και αξιοπρέπειά μου. Για να το σηκώσεις αυτό θέλει δύναμη πολλή. Ήταν δίπλα μου άνθρωποι που δεν το περίμενα και προδόθηκα επίσης από ανθρώπους που δεν περίμενα. Αυτό είναι το χρήσιμο μέσα από το οδυνηρό. Αναγνωρίζεις τους "συγγενείς" και πορεύεσαι πιο καθαρά μετά! [...] Ακούω ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος με υπερασπιζόταν πίσω από την πλάτη μου έξαλλος, ενώ είμαστε φίλοι αλλά δεν κάνουμε παρέα. Με πήρε η Γιώτα Νέγκα που αγαπιόμαστε χωρίς να κάνουμε παρέα και μου είπε "έλα να μιλήσουμε όποτε θες, εδώ είμαι". Τέτοια σημάδια από ανθρώπους που δεν ζω μαζί τους χρειαζόντουσαν, είναι πολύ πολύτιμα. [...] Καλό όλο αυτό είναι να μην το γευτεί κανείς, αλλά (για το πώς ένιωσα) το "άδειος" είναι πολύ επιεικές. Το παλεύω!».

Διαβάστε Ακόμα