Κάποιες τα κατάφεραν και κάποιες δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους, αφού πλέον οι κριτές αναζητούν το κορίτσι εκείνο που θα πληροί τόσο τις δικές τους προδιαγραφές όσο και της σύγχρονης αγοράς της Μόδας.
Η πρώτη διαγωνιζόμενη που είδαμε στην πρεμιέρα του GNTM ήταν η Χαρά Παππά, η οποία είναι η σύντροφος του Τούρκου ηθοποιού, Burak Hakki. Η Χαρά Παππά εντυπωσίασε και τους τέσσερις κριτές και φυσικά πέρασε στην επόμενη φάση.
Your browser doesn't support HTML5 video.
Στο bootcamp του GNTM θα δούμε επίσης και μια διαγωνιζόμενη η οποία πάσχει από αλωπεκία. Η Λυδία Κατσανικάκη κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με το θάρρος της και με την απόφαση της να μην φοράει περούκα.
Your browser doesn't support HTML5 video.
Φυσικά, δεν έλειψαν και οι στιγμές έντασης όταν μια εκ των διαγωνιζομένων εκνεύρισε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, διότι την διέκοπτε και δεν την άφηνε να ολοκληρώσει αυτά που ήθελε να πει.
Your browser doesn't support HTML5 video.
Μια ακόμη ενδιαφέρουσα ιστορία είδαμε από την Μαρία Μιχαλοπούλου, η οποία είναι πωλήτρια σε λαϊκή αγορά, ενώ δουλεύει και στα χωράφια στην οικογενειακή παραγωγή μήλων. Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν με το πάθος της και με την θέληση της να τα καταφέρει, αν και φοβήθηκαν πως το αιμαγγείωμα, το πρόβλημα που έχει με τις φλέβες της, μήπως της δημιουργήσει θέμα στην συνέχεια του παιχνιδιού.
Your browser doesn't support HTML5 video.
Μια ακόμη παίκτρια που περασε στην επόμενη φάση του GNTM ήταν η Φιονούλα, με την οποία ενθουσιάστηκε η Βίκυ Καγιά. Η Ιρλανδή παίκτρια μένει μόνιμα στην Μάνη και είναι ιππεύτρια αλόγων, ωστόσο επιθυμεί να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.
Your browser doesn't support HTML5 video.