Follow us

Δημήτρης Παπανώτας: Τέλος από το “Happy Day” | Όσα είπε στην τελευταία εκπομπή

Μετά από πέντε χρόνια στο πλευρό της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ο Δημήτρης Παπανώτας ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το “Happy Day”.

Δημήτρης Παπανώτας

Στην τελευταία εκπομπή της σεζόν, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε την απόφαση του να αποχωρήσει τόσο από την εκπομπή, όσο και από τον Alpha.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπανώτας είπε: «Οι επαγγελματικοί κύκλοι κλείνουν, οι προσωπικές σχέσεις μένουν. Θέλω να ευχαριστήσω γι' αυτά τα 5 Happy Years τον Alpha, τον κ. Κοντομηνά, όλους όσοι πέρασαν από τη διεύθυνση του σταθμού, την κ. Βλαβιανού και όλες τις κυρίες των δημοσίων σχέσεων, την Μαίρη Παλιαλέξη και φυσικά εσένα Σταματίνα μου που μου έδωσες αυτή την ευκαιρία να είμαι δίπλα σου. Νιώθω ακόμα ότι είμαι στην οικογένεια του Alpha κι ελπίζω και ο Alpha να τρέφει τα ίδια αισθήματα για μένα. Όμως, δυστυχώς από τον Σεπτέμβρη δεν θα είμαστε μαζί. Θα είναι από τις λαμπρές σελίδες στην τηλεοπτική μου ιστορία».


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr