Η Ιωάννα Τούνη και ο Νώντας Παπαντωνίου βρέθηκαν για ολιγοήμερες διακοπές στη Μύκονο και αφού άναψαν φωτιές στο Instagram με τις καυτές τους couplegoal πόζες, νυχτοπερπάτησαν στα σοκάκια του κοσμοπολίτικου νησιού.
Εκείνη φορώντας ένα εντυπωσιακό σύνολο, από τη δική της σειρά ρούχων που τόνιζε τις καμπύλες της και εκείνος έχοντας υιοθετήσει ξανθό look εθεάθησαν στα Ματογιάννια κλέβοντας φυσικά της εντυπώσεις.
Πέρα όμως από τα νυχτοπερπατήματά τους, οι δυο τους επισκέφθηκαν και τις κοσμικές παραλίες του νησιού, όπου ο φακός του Mykonos Live Tv εντόπισε σε τρυφερές στιγμές, ενώ η Ιωάννα Τούνη συνέχισε το σερί των καυτών εμφανίσεών της στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το τριήμερο στο νησί των Ανέμων.