Το ζευγάρι καθυστέρησε να φτάσει στην εκκλησία, καθώς παρουσιάστηκε πρόβλημα στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθεί η μικρή Ισμήνη, η οποία έκλαιγε σε όλη τη διάρκεια του Μυστηρίου. Η Μαρία Κορινθίου δήλωσε σχετικά: «Η μικρή δεν έχει συνηθίσει να βρίσκεται ανάμεσα σε πολύ κόσμο και επίσης ήταν κουρασμένη».
Ο προαύλιος χώρος της εκκλησίας ήταν διακοσμημένος με πεταλούδες ενώ τα βαφτιστικά ήταν χρώματος ιβουάρ. Μετά το Μυστήριο, στους καλεσμένους προσφέρθηκαν ταρτάκια φράουλα και οι μπομπονιέρες, τις οποίες είχε επιμεληθεί η Μαρία Κορινθίου. Τα παιδάκια διασκέδασαν με την παρουσία ενός κλόουν, ενώ το beach party που είχε προγραμματιστεί στην παραλία της Κακιάς Θάλασσας ακυρώθηκε λίγες ημέρες νωρίτερα καθώς ο καιρός ήταν βροχερός.
Η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη και το γιο τους, Φίλιππο Ραφαήλ. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο πολύ καλός φίλος του Γιάννη Αϊβάζη, Τόνυ Δημητρίου, με την οικογένειά του.
Η γνωστή ηθοποιός φορούσε μια λευκή δημιουργία της Κύπριας σχεδιάστριας Φάνης Ξενοφώντος ενώ η μικρή Ισμήνη ένα κόκκινο φόρεμα της ίδιας σχεδιάστριας. Νονά της μικρής Ισμήνης, ήταν η Ζωή Λάσκαρη, που έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από το σύζυγό της Αλέξανδρο Λυκουρέζο και την κόρη τους, Μαρία Ελένη.