Ευαγγελία Αραβανή: Τα συγκινητικά λόγια για τον χαμό του πατέρα της

Σε μια σπάνια εξομολόγηση προχώρησε η Ευαγγελία Αραβανή. 

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ ΚΟΥΒΑΤΣΗ

Η παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “Beaute”, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον θάνατο του πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από τέσσερα χρόνια.

Αρχικά ανέφερε: «Είχα αδυναμία στον μπαμπά μου. Τον χάσαμε πριν από 4 χρόνια. Έφυγε σε ένα εξάμηνο, στα 52 χρόνια του. Τα τελευταία 8 χρόνια ζούσε μόνιμα στην Λευκάδα. Τον έβλεπα Πάσχα και καλοκαίρι. Δεν τον έζησα πολύ. Δεν είχα τη σχέση εξάρτησης «πατέρα-κόρης» και επειδή του έχω μοιάσει ως χαρακτήρας, αυτό επιτείνει την αδυναμία μου. Ήταν πολύ καλός μπαμπάς. Υπήρξε πρότυπο για μένα. Δεν μου αρέσει να κάνω σχέδια ή όνειρα. Ειδικά μετά τον θάνατο του πατέρα μου, έμαθα πως δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Απολαμβάνω κάθε μέρα σαν να μην υπάρχει αύριο. Ζω στο τώρα, το σήμερα.»

Και τόνισε: «Η ήρεμη προσωπική ζωή είναι για μένα μια καλή βάση, μου δίνει ασφάλεια. Είμαι ένα χαρούμενο κορίτσι, όμως πολλές φορές, επειδή επηρεάζομαι από εξωτερικούς παράγοντες, γίνομαι ευάλωτο».