
Όπως γράφουν κάποια απ’ τα πιο γνωστά fashion blogs, ο Κωστέτσος απέδειξε πως η 15ετής καριέρα του στο χώρο της μόδας σε συνδυασμό με τα «πανέμορφα» ρούχα που παρουσίασε στη Νέα Υόρκη αποδεικνύουν ότι η δουλειά και το ταλέντο δεν έχουν σύνορα.

Η συλλογή που παρουσίασε ο Βασίλειος Κωστέτσος στο Bryant Park της Νέας Υόρκης το βράδυ της 13ης Σεπτεμβρίου είχε τον τίτλο «Φειδίας». Το styling έκανε ο Ηλίας Μιχαλόλιας.

Βασικό χαρακτηριστικό της κολεξιόν ήταν τα στενά κορμάκια-κορσέδες κάνοντας τα μοντέλα να θυμίζουν, όπως γράφουν τα blogs, αρχαία ελληνικά αγάλματα.

Ο Βασίλειος Κωστέτσος με μοντέλα της επίδειξης.
Το χτένισμα και το μακιγιάζ των μοντέλων ήταν λιτό καθώς είχαν τα μαλλιά τους μαζεμένα και πολύ φυσικό μακιγιάζ. Όσο για τους άντρες, εκεί ο Βασίλειος Κωστέτσος επέλεξε χωρίστρα θέλοντας να τονίσει την ευρωπαϊκή προέλευση της κολεξιόν.

Η χρωματική παλέτα της κολεξιόν περιελάμβανε απλά και διαχρονικά χρώματα όπως λευκό, μαύρο αλλά και το λεγόμενο nude.
Δείτε το βίντεο από την επίδειξη:
Βασίλειος Κωστέτσος
Επίδειξη Κωστέτσου1
Επίδειξη Κωστέτσου2
Επίδειξη Κωστέτσου3
Επίδειξη Κωστέτσου4
Βασίλειος Κωστέτσος στο φινάλε
Κάθλιν Τέρνερ
Βασίλειος Κωστέτσος με μοντέλα
Καλομοίρα- Βασίλειος Κωστέτσος
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr