Παπαδάκης- Αραμπατζή: Αυτοί θα λένε την πρώτη καλημέρα στο πρωινό του Mega;

Οι νέοι παρουσιαστές του Mega προετοιμάζονται για την πρεμιέρα του «Όμορφου Κόσμου το Πρωί», η οποία θα γίνει, όπως όλα δείχνουν, μετά τις εκλογές με πιθανότερη ημερομηνία τη 12η Οκτωβρίου. 

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΠΕΡΔΙΚΕΑ

Αν και οι υπεύθυνοι του καναλιού έχουν δώσει ρητή εντολή να προβάλλονται εξίσου και οι πέντε παρουσιαστές στα έντυπα, και να δίνουν από κοινούσυνεντεύξεις, δύο από αυτούς φαίνεται πως θα είναι ένα βήμα πιο μπροστά από τουςάλλους.

Αυτοί λοιπόν που θα καλωσορίζουν τους τηλεθεατές στις δέκα τοπρωί θα είναι η Μαρία Αραμπατζή και ο Νίκος Παπαδάκης.Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο Νίκος θα κατεβαίνει πρώτος από τη σκάλα στο στούντιο και θα ακολουθεί η Μαρία. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε ακόμη ποιος θα έπεται, καθώς αυτές τις μέρες μεταξύ άλλων γίνονται πρόβες και για την είσοδο των παρουσιαστών.