
Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στο «Μετά τα Μεσάνυχτα» της Τρίτης και άνοιξε την καρδιά της αναφερόμενη στο πολυσυζητημένο διαζύγιο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη έπειτα από 9 χρόνια σχέσης και γάμου.
«Κανένα διαζύγιο δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα. Δηλαδή όποιος λέει το αντίθετο λέει απίστευτα ψέμματα. Είναι μία πολύ δύσκολη υπόθεση, είναι μια βαθιά προσωπική μάχη με τον εαυτό σου, με τον άνθρωπο που έχεις πορευτεί μαζί, με το ότι είσαι μάνα, γυναίκα, σε ποια ηλικία βρίσκεσαι, περνάς από χιλιάδες ερωτήματα, απορίες και ανασφάλειες [...] Δεν έπεσα στην “παγίδα” ότι δεν θα χωρίσω εξαιτίας του παιδιού μου, γιατί δεν θα ήμουν ευτυχισμένη να πω ότι το κάνω για το παιδί μου. Δεν νομίζω κανένα παιδί να το ήθελε αυτό για τους γονείς του, γιατί όταν το αντιληφθεί, δεν θα είναι ευτυχισμένο» τόνισε.
Όσο για τον τρόπο με τον οποίο το ανακοίνωσαν στην κόρη τους Εύα, η Βάσω Λασκαράκη ήταν κατηγορηματική λέγοντας πως «είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο κομμάτι, αλλά θεωρώ ότι είχα τη διαύγεια και την ωριμότητα να αφήσω τα πάντα έξω, να πορεύομαι για το παιδί και να έχω την άριστη επικοινωνία μόνο για το παιδί. Αν έχουμε χάσει όλους τους υπόλοιπους αγώνες σε αυτόν τον γάμο, έχουμε κερδίσει τον αγώνα ότι η επικοινωνία θα μείνει στο 10 με τόνο για το παιδί».
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr