Ελένη Τσολάκη: Η πρώτη αντίδραση στα δημοσιεύματα περί πρόωρου τέλους της εκπομπής της

Τι συμβαίνει τελικά με το «Τι Λέει;»;

ΓΡΑΦΕΙ: ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣ

Με τις φήμες και τα δημοσιεύματα για πρόωρο τέλος της μεσημεριανής εκπομπής του Alpha να κάνουν τις τελευταίες ημέρες το γύρο του διαδικτύου, η Ελένη Τσολάκη απάντησε για το τι συμβαίνει τελικά με την εκπομπή της.

Το πρωί της Τρίτης ο Γιάννης Πουλόπουλος, μέσα από τη «Φωλιά των ΚουΚου», ανέφερε πως τελευταίο δημοσίευμα ήθελε την εκπομπή να ολοκληρώνεται στις 31 Ιανουαρίου, κάτι που η παρουσιάστρια διέψευσε λέγοντας πως η δική της ενημέρωση από το κανάλι της Κάντζας αναφέρει το αντίθετο.

Επίσης, στην εξίσωση μπάινει τόσο η εμφάνιση της Νανάς Ηλιοπούλου τόσο στο πάνελ της εκπομπής όσο και στο πλευρό του Κώστα Τσουρού ως βοηθός αρχισυντάκτη, αλλά και η πρόσληψη μιας μαθητευόμενης σπουδάστριας, γεγονός που υποδηλώνει πως η πρόθεση του Alpha είναι να στηρίξει τη συγκεκριμένη εκπομπή και ομάδα.

Δες το απόσπασμα και τα σχόλια της ομάδας των «ΚουΚου»:

Your browser doesn't support HTML5 video.