Follow us

Δυο Ξένοι: Αποκάλυψη 20 χρόνια μετά! Δεν θα πιστεύετε ποιοι θα έπαιζαν αρχικά τη Μαρίνα Κουντουράτου και τον Κωνσταντίνο Μαρκορά!

Κι όμως η Εβελίνα Παπούλια και ο Νίκος Σεργιανόπουλος δεν ήταν οι αρχικοί πρωταγωνιστές της σειράς «Δυο Ξένοι». 

Δυο Ξένοι

Όπως αποκάλυψε ο ένας εκ των δημιουργών της θρυλικής σειράς, Δημήτρης Αποστόλου, το ζευγάρι που επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει στο σήριαλ ήταν η Ελένη Κούρκουλα και ο Γρηγόρης Βαλτινός. Ωστόσο, τα σχέδια άλλαξαν όταν είδαν ότι ο ρόλος της Μαρίνας Κουντουράτου δεν ταίριαζε στη γνωστή ηθοποιό και λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων του διάσημου πρωταγωνιστή στην παράσταση «Ο Βιολιστής Στη Στέγη».

Μάλιστα, ο ίδιος άνθρωπος αποκάλυψε πως ο ρόλος της Ντένης Μαρκορά είχε προταθεί αρχικά στη Νόνικα Γαληνέα και η Ντίνα Κώνστα προοριζόταν για τον ρόλο της Φλώρας, που τελικά υποδύθηκε η Χρυσούλα Διαβάτη.

Δες ολόκληρη τη συνέντευξη του Δημήτρη Αποστόλη στη Φωτεινή Πετρογιάννη για την εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται»:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ NEWS

Η Uber προσφέρει 3.000 δωρεάν εισιτήρια για θέατρα & μουσεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Οι "Uber Διαδρομές Τέχνης" είναι η πρώτη πρωτοβουλία της εταιρείας στο να προσφέρει μια διέξοδο από το καθημερινό στρες, κλείνοντας… την πόρτα στο θόρυβο

09 Δεκ 2025 13:51