Follow us

Λιβιεράτος- Αδάμ: Παραλίγο να καεί το σπίτι τους

Το περασμένο Σαββατοκύριακο που η βορειοανατολική Αττική είχε παραδοθεί στις φλόγες δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είδαν τις περιουσίες τους να καίγονται. Σύμφωνα με την «Espresso», ένας από τους ανθρώπους που κινδύνεψε να χάσει το σπίτι του ήταν ο Λάμπης Λιβιεράτος.

Μαρία Δουργούνα
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΔΟΥΡΓΟΥΝΑ
Εύη Αδάμ- Λάμπης Λιβεριάτος

Ο τραγουδιστής με τη σύζυγό του, Εύη Αδάμ, και τις δύο κόρες τους, Νεφέλη και Δανάη, βρίσκονταν στο σπίτι τους στη Δροσιά. Όταν συνειδητοποίησαν πως η φωτιά έχει αρχίσει να κινείται απειλητικά προς την κατεύθυνση του σπιτιού τους, φρόντισαν να μεταφέρουν τις κόρες τους σε συγγενικό σπίτι και να επιστρέψουν για να προσπαθήσουν να προστατέψουν το σπίτι τους. Η «Espresso» αναφέρει: «Τελικά το ζευγάρι στάθηκε τυχερό. Ένα από τα ελικόπτερα που είχαν επιστρατευτεί έριξε νερό πάνω από τη στέγη του σπιτιού, με αποτέλεσμα να αποφευχθεί ο κίνδυνος».

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η περιουσία του Λάμπη Λιβιεράτου κινδύνευσε από τη φωτιά. Στις αρχές Ιουνίου το bar Lavmi, που διατηρεί το ζευγάρι στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, λίγο έλειψε να γίνει στάχτη όταν ξέσπασε πυρκαγιά στη συμβολή των οδών Αγίου Ιωάννου και Ασημακοπούλου. Οι υλικές ζημιές ήταν μεγάλες, καθώς η φωτιά επεκτάθηκε σε ένα κομμάτι της οροφής του καταστήματος του Λάμπη Λιβιεράτου. Στην κατάσβεση βοήθησε φίλος του ζευγαριού, ο οποίος είναι εθελοντής πυροσβέστης και έτυχε να κάνει την άσκησή του στην περιοχή, όταν ξέσπασε η φωτιά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr