Ευγενία Μανωλίδου: Αλήθειες και ψέματα

Eντατικά μαθήματα κάνει η Ευγενία Μανωλίδου προκειμένου να είναι έτοιμη για να αναλάβει τα ηνία του «Πρωινού Καφέ». Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Καρφί», η Ευγενία περνάει ατελείωτες ώρες στα στούντιο προκειμένου να εκπαιδευτεί για να είναι η καλύτερη παρουσιάστρια, σύμφωνα όμως με τους ανθρώπους του ΑΝΤ1, η Ευγενία θα ξεκινήσει την προετοιμασία της από αυτή την εβδομάδα!

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΠΕΡΔΙΚΕΑ

Σε άλλο ρεπορτάζ η εφημερίδα αναφέρει ότι η Ευγενία είναι στεναχωρημένη από τα πικρόχολα δημοσιεύματα των τελευταίων εβδομάδων. Μάλιστα, πολλοί πιστεύουν πως τα κακεντρεχή σχόλια προέρχονται από συγκεκριμένο άτομο.

Σύμφωνα πάντως με τις φήμες, η Ευγενία πράγματι περνάει πολλές ώρες με τους συνεργάτες της, καθώς δουλεύει πυρετωδώς για το νέο «Πρωινό Καφέ» που θα σερβίρει από 28 Σεπτεμβρίου. Και αυτό βέβαια μας φαίνεται λίγο περίεργο, αν σκεφτεί κανείς ότι μέχρι και την περασμένη εβδομάδα η εκπομπή δεν είχε ούτε αρχισυντάκτη!