Follow us

Άννα Μαρία Βέλλη: Η επίθεση στον ΣΚΑΪ: «Ξέρουμε ποιος έχει στην πραγματικότητα τον ΣΚΑΪ, αποφασίζει, διατάζει και βάζει τα δικά του προγράμματα γιατί έχει τα λεφτά»

Καταπέλτης η Άννα Μαρία Βέλλη μιλώντας στην κάμερα της «Φωλιάς των ΚουΚου».

Ηλίας  Δήμος
ΓΡΑΦΕΙ: ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣ
Άννα Μαρία Βέλλη

Η Φωτεινή Ψυχίδου συνάντησε την παρουσιάστρια η οποία μίλησε ανοιχτά τόσο για το τέλος της εκπομπής Rodeo από τον ΣΚΑΪ όσο και της εκπομπής Circo από το Epsilon, αλλά και το μουσικό talent show La Banda που έχει μπει στον «πάγο» στο Open.


Αρχικά, για το La Banda στο οποίο μάλιστα θα είχε ρόλο παρουσιάστριας δήλωσε: «Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι το project έχει “παγώσει”. Δεν μου έχουν πει ότι δεν θα γίνει, σίγουρα δεν θα γίνει τώρα. Από εκεί και πέρα δεν έχει πεταχτεί στα σκουπίδια».


Στη συζήτηση για το τι μεσολάβησε και οι δυο εκπομπές με τον Βαγγέλη Περρή και την Αθηναΐδα Νέγκα βρέθηκαν εκτός τηλεόρασης δεν μάσησε τα λόγια της και επιτέθηκε ανοιχτά στον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicali.

«Με τον Βαγγέλη Περρή και την Αθηναΐδα Νέγκα περνούσα τέλεια με την ομάδα αυτή, συνενοούμασταν, γελούσαμε, διασκεδάζαμε, νομίζω ότι αυτό έβγαινε και προς τα έξω. Στον ΣΚΑΪ οι λόγοι που “κόπηκε” ήταν ότι γιατί είχαν αγοραστεί άλλα προγράμματα, γιατί ξέρουμε ποιος έχει στην πραγματικότητα τον ΣΚΑΪ τα τελευταία χρόνια και αποφασίζει και διατάζει και βάζει τα δικά του προγράμματα γιατί έχει τα λεφτά. Γιατί όποιος έχει τα λεφτά κάνει τα κουμάντα. Είναι πάρα πολύ ξεκάθαρο αυτό και με γεια του και χαρά του και μπράβο του γιατί είναι δικό του το τσαρδάκι. Τον τρόπο κρίνω γιατί ήταν πολύ άσχημος. Στο Epsilon δεν “κόπηκε” η εκπομπή, απλά δεν ολοκληρώθηκαν 5-10 γυρίσματα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, απάντησε και στις φήμες που την ήθελαν να πάσχει από νευρική ανορεξία διαψεύδοντάς τις αρχικά και τονίζοντας πως νιώθει πολύ άνετα με το σώμα της και κάτι τέτοιο δεν την επηρεάζει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr