Power Of Love: Τα νεύρα της Ζένιας & η παίκτρια που δεν επιλέχθηκε για το «κόκκινο» δωμάτιο

Τα νεύρα και οι εντάσεις ξεκίνησαν στο Power Of Love

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ ΚΟΥΒΑΤΣΗ

Μετά την εισβολή των κοριτσιών στο σπίτι των αγοριών, η Μαρία Μπακοδήμου έπρεπε να ανακοινώσει ποια θα ήταν η κοπέλα που δεν θα έμπαινε στο «κόκκινο» δωμάτιο μετά τις ψήφους των αγοριών.

Η κοπέλα με τις περισσότερες ψήφους ήταν η Αργυρώ Τσιοράνου. Όμως η παίκτρια έδειξε να μην της αρέσει η απόφαση τους, τονίζοντας μάλιστα πως δεν θα καλούσε τον Γιάννη στο δωμάτιο και πως ήταν σίγουρη ότι γι’ αυτό ψηφίστηκε.

Your browser doesn't support HTML5 video.

Από την άλλη, στο «κόκκινο» δωμάτιο βρέθηκαν η Έλενα με τον Τζόνι, καθώς τα κορίτσια θέλησαν να του βάλουν μια «παγίδα». Η Έλενα του μιλούσε για την Ζένια, προκειμένου να μάθει ποια είναι τα αισθήματα του για την φίλη της. Μετά το τέλος της συνάντησης τους τα είπε όλα στην Ζένια, η οποία έδειξε να μετανιώνει αυτή την κίνηση τους.

Your browser doesn't support HTML5 video.