Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και δεν δίστασε να της κάνει πρόταση on air!
Τότε, η Ελένη Μενεγάκη εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν εμφανίζεται ως καλεσμένη στις εκπομπές, ευχαριστώντας παράλληλα την καλεσμένη της για την πρόταση που της έκανε να εμφανιστεί στο «Μετά τα Μεσάνυχτα».
«Σκέφτομαι πάντα ότι ένας άνθρωπος σαν εμένα που είναι τόσα χρόνια στην τηλεόραση, που έχουν ειπωθεί τόσα πολλά πράγματα κι άλλα τόσα έχω πει κι από μόνη μου, δεν έχει να πει κάτι... Τι να πω; Υπάρχουν και κάποια πράγματα τα οποία δεν θέλω να τα μοιράζομαι με κανέναν. Για όλα τα υπόλοιπα όμως πραγματικά δεν βρίσκω τι άλλο, τι δεν ξέρει ο κόσμος για μένα; [...] Επειδή τις λίγες φορές που έχω πάει κάπου ως καλεσμένη, προσαρμόζομαι εντελώς στην εκπομπή που πάω. Το θεωρώ σεβασμό όταν κάποιος σε καλεί και αποδέχεσαι την πρόσκλησή του, ότι θα συμμετέχεις σε αυτό, θα μιλάς. Βέβαια, υποτίθεται ότι κι ο άλλος θα πρέπει να σε σέβεται, γιατί υπάρχουν κάπου όρια σε αυτά τα θέματα. Αλλά, το σκέφτομαι πολλές φορές και λέω “ωραία, τι να πούμε;” Έλα σπίτι μου να χωθούμε στο κρεβάτι μου να μιλάμε ώρες κάτω από τα ζεστά παπλώματα! Να ξέρεις ότι πολύ θέλω να βρεθώ μαζί σου γιατί είσαι ένας άνθρωπος με συγκροτημένη σκέψη, είσαι ευγενική, ξέρεις να κρατάς τα όρια. Υπάρχουν κάποια όρια που καλό είναι να μην ξεπερνιούνται και μένα μου αρέσει να μην τα ξεπερνάμε. Θα ερχόμουν με πολλή χαρά, αλλά πείσε με για ποιο λόγο να έχω κάτι να πω απ' όσα ξέρει ο κόσμος» είπε χαρακτηριστικά.
Δες το απόσπασμα:
Your browser doesn't support HTML5 video.