Αγγελική Νικολούλη | Γιώργος Λιάγκας: Αποκλείστηκαν στον Παρνασσό! Video

«Θύματα» των ακραίων καιρικών φαινομένων και του χιονιά που πλήττει τη χώρα μας τις τελευταίες ώρες έπεσαν η Αγγελική Νικολούλη και ο Γιώργος Λιάγκας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣ

Τόσο η δημοσιογράφος όσο και ο παρουσιαστής -με διαφορετικές παρέες- επέλεξαν τον Παρνασσό για τις διακοπές των Χριστουγέννων, ωστόσο ο καιρός είχε άλλα σχέδια για εκείνους.

Η δημοσιογράφος δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από το χιονισμένο βουνό περιγράφοντας την πρωτοχρονιάτικη εμπειρία της, ενώ όπως είπε δεν έχει ούτε θέρμανση αλλά ούτε και ρεύμα.

Αλλά και ο Γιώργος Λιάγκας βιώνει μια ανάλογη κατάσταση, μιας και στο βίντεο που ανάρτησε ο ίδιος στα social media, το οίκημα στο οποίο διαμένει έχει «θαφτεί» στο χιόνι, όπως και το αυτοκίνητό του, ενώ γίνονται προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό τους.