
Αναμφίβολα το «Για την παρέα» είναι η εκπομπή- έκπληξη της σεζόν και αναπόσπαστο κομμάτι της μεγάλης επιτυχίας είναι η μπάντα της εκπομπής που καθημερινά δίνει... ρεσιτάλ τόσο στο live όσο και στις ανατρεπτικές μουσικές επιλογές στη «Χρυσή Τηλεόραση».
Ποιοι είναι όμως οι Alcatrash; Τα τέσσερα μέλη της μπάντας είναι ο Πέτρος Πυλαρινός (φωνή), ο Σταύρος Κωστής (κιθάρα), ο Ανδρέας Βούλγαρης (πλήκτρα) και ο Κωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος (ντραμς).
Κοινός παρονομαστής στην μουσική τους πορεία είναι ο τόπος καταγωγής τους, δηλαδή η Πάτρα. «Παίζαμε σε μία μπάντα με τον Κωνσταντίνο τον ντράμερ jazz και funky μουσική και είχαμε σκεφτεί τότε πόσο ωραία θα ήταν να παίζαμε πιο εμπορικά τραγούδια, πιο trash μουσική στα live, σε πάρτι που να περνάει ο κόσμος καλά και να περνάμε και εμείς. Πήραμε τηλέφωνο και τους υπόλοιπους που τους γνωρίζαμε, συμφώνησαν και από εκεί γεννήθηκε η μπάντα. Σε αυτή την λογική. Στα live πάρτι, με non stop μουσική αφού είχαμε την τεχνογνωσία για να περνάμε καλά εμείς και ο κόσμος. Δεν ξέραμε βέβαια τότε ότι θα φτάναμε εδώ» έχει δηλώσει ο Ανδρέας στο PatrasEvents.
Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη τηλεοπτική τους συμμετοχή. Για δύο σεζόν, οι Alcatrash βρίσκονταν στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου δίνοντας τη δική τους πινελιά στην πρώτη εκδοχή του "The 2Night Show.
«Αρχικά βασιστήκαμε μόνο στις διασκευές, σε ότι αφορά τα τραγούδια που παίζαμε. Αργότερα ήρθαν τα δικά μας. Η μουσική που παίζουμε βασίζεται στις διασκευές και γενικότερα βλέποντας τα πράγματα γύρω μας βλέπουμε ότι όλα έχουν γυρίσει στις περασμένες δεκαετίες. Η μόδα για παράδειγμα έχει vintage στυλ, αλλά και πολλά πράγματα κάνουν κύκλους γύρω από το παρελθόν. Αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν βγαίνουν πλέον και τόσο ωραία πράγματα, αλλά και ότι ο κόσμος του αρέσει να επιστρέφει στις κλασικές συνταγές που αγαπάει» προσθέτει ο Ανδρέας στην ίδια συνέντευξη.
Οι Alcatrash, βέβαια, έχουν δύο επίσημες κυκλοφορίες στο ενεργητικό τους! Η πρώτη τους επιτυχία είναι μια χαρακτηριστική διασκευή του «Ναι, υπάρχω εγώ» της Καίτης Γαρμπή, που ερμηνεύουν συχνά στα live τους, αλλά και ένα δικό τους κομμάτι με τίτλο «Έχω ξεχάσει τι πίνω» που κυκλοφόρησε πέρυσι από την Panik Records.
Παράλληλα με τις εμφανίσεις του στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, οι Alcatrash εμφανίζονται στο «Έναστρον» στο πλευρό του Γιώργου Μαζωνάκη, του Νίκου Κουρκούλη, αλλά και της μοναδικής Άντζελας Δημητρίου.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr