Follow us

Μαρία Ιωαννίδου : «Δεν άξιζε να θυσιάσω το παιδί για την καριέρα. Θα την έκανα, διάολε! Τώρα μου λείπει πολύ»

Μια εξομολόγηση ψυχής έκανε η Μαρία Ιωαννίδου, καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μαρία Ιωαννίδου

Το «χρυσό κορίτσι» της εποχής της παντοδυναμίας του ελληνικού κινηματογράφου και τελευταία σύζυγος του Φρέντυ Γερμανού παραδέχθηκε πως μετάνιωσε που δεν κατάφερε να κάνει ένα παιδί όλα αυτά τα χρόνια.

«Επειδή τότε ήμουν ένα πολύ ωραίο κορίτσι, ο Σειληνός σε εμένα συνδύαζε αυτό. Την τέχνη του χορού, γιατί ήμουν πολύ καλή χορεύτρια, με το τολμηρό, το μπικινάκι και τα στρασάκια στο στήθος» είπε αρχικά, ενώ για το ότι δεν έκανε ένα παιδί με τον Φρέντυ Γερμανό πρόσθεσε: «Το συζητήσαμε πάρα πολλές φορές. Και για εξωσωματική... Εγώ είχα μια νοσηρή αγάπη στο θέατρο, από 5 χρονών με την Έλλη Λαμπέτη. Ήθελε να με υιοθετήσει! [...] Έτσι το ανέβαλα συνέχεια. Έλεγα “Όχι τώρα, επειδή έχω αυτή τη σπουδαία πρόταση και μετά θα κάνω το παιδί μου”, την επόμενη χρονιά έλεγα το ίδιο και το ίδιο. Πέρασαν 10 σεζόν που έλεγα το ίδιο. Νομίζω πως είμαι από τις μοναδικές που έκανα αυτό το μοιραίο λάθος. Καταρχήν έκανα πολύ νωρίς αμβλώσεις. 15 χρονών, με τον Σειληνό. [...] Πέρασαν τα χρόνια, δεν κάνω παιδί. Αποφασίζουμε να υιοθετήσουμε ένα παιδί, αλλά πρώτα να προσπαθήσουμε με εξωσωματική με τον Φρεντάκο. Και πάνω εκεί, μου αρρωσταίνει ο Φρέντυ».

«Αν σήμερα είχα μια κοπέλα δίπλα μου θα της έλεγα “Κάνε παιδί, κορίτσι μου”. [...] Θα γίνει και η καριέρα, πόσες κάνανε; Η Μενεγάκη και πόσα κορίτσια έκαναν καριέρα... Γιατί εγώ όχι; Τι έγινε; Τέτοια αρρώστια με τη δουλειά; Καμιά φορά θυμώνω με τον εαυτό μου, γιατί εγώ τώρα δεν έχω οικογένεια. Δεν έχω Φρεντάκι. Δεν κάνει ούτε η Ναταλία, δεν θέλει. Να μην έχω ένα Φρεντάκι; Να μην έχει μια συνέχεια ο Γερμανός; Κρίμα, αμαρτία, δολοφονία το λέω! Δολοφόνησα τόσα παιδία, έκανα 6 εκτρώσεις. Πάντα για την καριέρα! Και; Θα έκανα καριέρα. Αν καθόμουν ένα χρόνο για το παιδί μου; Και τι έγινε; Γρηγόρη, έδωσα πάρα πολλά σε αυτή τη δουλειά και δεν νομίζω ότι άξιζε τον κόπο. Φυσικά και δικαιώνομαι τώρα, έκανα μία διαχρονική πορεία χορεύτριας και ηθοποιού. Δεν άξιζε όμως να θυσιάσω τη Μαρία και τη θαλπωρή και την οικογένεια, τα παιδιά και τα εγγόνια για την καριέρα. Θα την έκανα, διάολε, την καριέρα! Τα βάζω με τον εαυτό μου, γιατί τώρα μου λείπει πάρα πολύ. Μου λείπει τόσο!» εξομολογήθηκε χωρίς να κρύβει τη συγκίνησή της.

Μάλιστα, η Μαρία Ιωαννίδου αναφέρθηκε σε ένα πολυσυζητημένο χωρισμό της με τον Φρέντυ Γερμανό. «Κάναμε ένα διάλειμμα περίπου ενός χρόνου. Έγινε χαμός τότε. Εξώφυλλα, πράγματα πολλά τότε... Είχε γίνει πολύ σούσουρο. Και φταίω εγώ, βρε Γρηγόρη. Ήμουν ανέμελο παιδί και καμιά φορά το τραβούσα πολύ με την ανεμελιά μου. Είχα κουράσει τον Γερμανάκο λιγάκι. [...] Ήθελε να κόψω τα μίνι. Πίστευε πολύ σε εμένα, στην καριέρα και την πορεία μου. Και μου έλεγε “Αν φοράς μίνι, αν ντύνεσαι τολμηρά, αν δεν προβάλεις τον εαυτό σου που κάθεσαι μέσα και δεν ξέρουν ποιος είναι ο κουλτουριάρης της οικογένειας, δεν θα σε πάρουν στα σοβαρά. Δεν θα σου δώσουν καλύτερους ρόλους”. Θύμωνε μαζί μου. Ήταν οι μόνοι θυμοί που είχαμε, δεν τσακωνόμασταν ποτέ. Ήθελε να ωριμάσω πιο γρήγορα. Κάπου άρχιζε να μεγαλώνει και να τον ενοχλεί. Γιατί κι ο Γερμανός δεν ήταν Θεός, όλους μας ενοχλεί που μεγαλώνουμε. Ζητούσε άλλα πράγματα. Μέσα σε αυτά ήταν και αυτή η οικογενειακή σύμβαση. Δεν ήμασταν βέβαια ένα συμβατικό ζευγάρι, αλλά τον πείραζαν πράγματα. Έτσι μου λέει “Θες να κάνουμε ένα διάλειμμα;”. Τον ρώτησαν αν υπάρχει άλλη, μου λέει “Καμία, μόνο εσύ θα είσαι”. “Θες διαζύγιο;” με ρώτησε και του είπα “Ποτέ δεν θα πάρω διαζύγιο από εσένα. Πάρε τη βαλίτσα σου και φύγε”. Και τότε μου λέει “Μα δεν είπα να φύγω” και του ζήτησα να φύγει, αν είναι έτσι. Έφυγε πώς όμως; Ερχόταν τις επόμενες μέρες και έγραφε στο γραφείο του, αλλά έφευγε πάλι» είπε χαρακτηριστικά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr