
Την εβδομάδα αυτή, οι φιλόδοξοι σχεδιαστές επισκέφθηκαν ένα κατάστημα ΙΚΕΑ όπου κλήθηκαν να δημιουργήσουν ένα ρούχο από αντισυμβατικά υλικά και προϊόντα που πωλούνται στα γνωστά καταστήματα ειδών σπιτιού, σε μόλις 6 ώρες.
Ωστόσο, μια ανατροπή περίμενε τους διαγωνιζόμενους καθώς ο Απόστολος Μητρόπουλος υποχρέωσε κάθε παίκτη να παραχωρήσει τα υλικά και τα σχέδια του στον συμπαίκτη που καθόταν στον πάγκο πίσω τους και εκείνοι αντίστοιχα να λάβουν τα υλικά και τα σχέδια του μπροστινού τους.
Οι ανατροπές όμως δεν σταμάτησαν εκεί! Η Ευαγγελία Αραβανή, αφού υποδέχτηκε τους παίκτες στο πλατό του Project Runway, τους ανακοίνωσε πως θα γίνουν οι ίδιοι κριτές των δημιουργιών των συμπαικτών τους και θα βαθμολογήσουν από το 1 έως το 5 αυτόν που υλοποίησε το σχέδιο τους.
Αφού η Ευαγγελία Αραβανή, η Ρούλα Ρέβη, ο Δημήτρης Πέτρου και ο Μιχάλης Πάντος παρατήρησαν λεπτομερώς τις δημιουργίες των παικτών, ξεχώρισαν το καλύτερο ρούχο. Νικητής της απαιτητικής δοκιμασίας αποδείχτηκε ο Τρύφωνας, ο οποίος κέρδισε την ασυλία για την επόμενη εβδομάδα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr