
Οι φιλόδοξοι σχεδιαστές κλήθηκαν να ξαναχωριστούν σε ομάδες για την αποστολή της εβδομάδας. Οι 12 διαγωνιζόμενοι, έπρεπε να χωριστούν σε 3 ομάδες των τεσσάρων. Ένας από κάθε ομάδα ήταν ο head designer – αρχηγός ενώ οι υπόλοιποι έπρεπε να υλοποιήσουν την ιδέα του αρχηγού τους και να παρουσιάσουν μια μίνι κολεξιόν με 3 ρούχα, από υλικά που μπαίνουν στο πλυντήριo σε μόλις 6 ώρες, και να τα παρουσιάσουν μπροστά στην Ευαγγελία Αραβανή, τη Ρούλα Ρέβη, τον Δημήτρη Πέτρου, τον Μιχάλη Πάντο και τον 5ο κριτή, που αυτἠ τη φορά ήταν η Νατάσα Καλογρίδη.
Αφού η κριτική επιτροπή παρατήρησε λεπτομερώς τις δημιουργίες των παικτών αποφάσισε ποια είναι η νικήτρια ομάδα και τα μέλη της έδωσαν σε αυτόν που άξιζε την ασυλία. Νικήτρια στη δοκιμασία αποδείχτηκε η μαύρη ομάδα και την ασυλία κέρδισε η Μαραγαρίτα.
Όσο οι κριτές εξέταζαν τις δημιουργίες των σχεδιαστών οι οποίοι άνηκαν στις δύο ομάδες με τις χαμηλότερες βαθμολογίες, το άγχος και η πίεση των παικτών δημιούργησε εντάσεις μεταξύ τους.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr