Follow us

Λίτσα Γιαγκούση: Έμαθε από την τηλεόραση πως δεν θα συνεργαστεί με τον Μαραντίνη!

Τι κοινό έχει ο Θοδωρής Μαραντίνης, η Λίτσα Γιαγκούση και ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος;

Ηλίας  Δήμος
ΓΡΑΦΕΙ: ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣ
Θοδωρής Μαραντίνης Λίτσα Γιαγκούση

Οι τρεις καλλιτέχνες θα ένωναν τις δυνάμεις τους και τις φωνές τους σε ένα ανατρεπτικό μουσικό σχήμα που θα ήταν αφιερωμένο στα 80's και τα 90's. Ωστόσο, η συνεργασία αυτή δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί.


Όπως ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος «Στη Φωλιά των ΚουΚου», η αποκάλυψη για το «ναυάγιο» της συνεργασίας ήρθε δια στόματος Θοδωρή Μαραντίνη, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά και μίλησε για τη συγκεκριμένη συνεργασία, χωρίς όμως να αναφέρει πουθενά το όνομα της Λίτσας Γιαγκούση, αλλά αυτό του Γιώργου Τσαλίκη.


Ο δημοσιογράφος της εκπομπής, ανέφερε πως «δεν είναι μια συμφωνία που χάλασε επειδή διαφώνησε ο Μαραντίνης και η Γιαγκούση ή για άλλους λόγους. Δεν έγιναν καν πρόβες. Αυτοί οι δυο καλλιτέχνες δεν συναντήθηκαν ποτέ» ενώ σχολίασε πως η Λίτσα Γιαγκούση έχει εκτεθεί μιας και η ίδια μίλησε για την επερχόμενη συνεργασία της σε πρόσφατη συνέντευξή της και πληροφορήθηκε για την εξέλιξη της συνεργασίας της από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr