Suspiria : Oι εντυπωσιακές εμφανίσεις στην πρεμιέρα της ταινίας στο Los Angeles

Η Suspiria του Luca Guadagnino είναι αναμφίβολα μία από τις ταινίες που θέλουμε να δούμε τον φετινό χειμώνα

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII

Αφενός για το πώς θα έχει προσεγγίσει ο σκηνοθέτης τo horror αριστούργημα του Dario Argento, αφετέρου για τις δυνατές ερμηνείες της Dakota Johnson και της Tilda Swinton.

Χθες βράδυ πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της ταινίας στο Los Angeles και όπως ήταν φυσικό οι πρωταγωνίστριες έκλεψαν τις εντυπώσεις. Η Dakota Johnson εμφανίστηκε φορώντας ένα mini κατακόκκινο φόρεμα από τον οίκο Celine συνοδευόμενη από την γιαγιά της και μούσα του Alfred Hitchcock, Tippi Hedren, ενώ η Tilda Swinton έκανε μία statement εμφάνιση με φούξια παντελόνι.

Στην πρεμιέρα παρευρέθηκε επίσης και η πρωταγωνίστρια του πρώτου Suspiria, Jessica Harper η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα κάνει μία guest εμφάνιση και στην νέα ταινία.

Δες περισσότερα στο madamefigaro.gr