Αγγελική Πεπόνη: Τα συγκινητικά λόγια της μάνας που βρήκε το κρανίο της κόρης της 8 χρόνια μετά τον θάνατό της

Η αποκάλυψη πως το κρανίο που βρέθηκε στη ΒΙΠΕ της Πρέβεζας ανήκει στην Αγγελική Πεπόνη, όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA, έριξε την αυλαία στην πολύκροτη υπόθεση της εξαφάνισής της που διήρκεσε 8 χρόνια.

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII

Αξίζει να σημειωθεί πως τα ίχνη της 26χρονης τότε γυναίκας είχαν χαθεί στις 16 Ιουνίου 2010 και έκτοτε η οικογένειά της έκανε έναν αγώνα να βρεθεί ζωντανή ή νεκρή και να αποδοθούν ευθύνες σε αυτούς που την οδήγησαν στον θάνατο.

Η μητέρα της Αγγελικής Πεπόνη μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» εκφράζοντας τα συναισθήματά της, 8 χρόνια μετά τον χαμό του κοριτσιού της.

Your browser doesn't support HTML5 video.