Nomads: Αυτός είναι ο τρίτος μονομάχος!

Μετά τον αγώνα των αρχηγών, τέθηκε και ο τρίτος μονομάχος του Nomads. 

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ ΚΟΥΒΑΤΣΗ

Οι «Κροκόδειλοι» έχασαν τον αγώνα και έτσι ο Χρήστος Βασιλόπουλος έπρεπε να θέσει ποιος θα είναι ο παίκτης που θα μονομαχήσει με την Τόνια και τον Δήμο.

Ωστόσο, η Αννίτα Ναθαναήλ ζήτησε από τον αρχηγό της να θέσει εκείνη υποψήφια, καθώς το θεωρεί πιο δίκαιο διότι δεν βοήθησε αρκετά την ομάδα της. Έτσι και ο Χρήστος Βασιλόπουλος την επέλεξε να είναι η τρίτη μονομάχος.

Συγκεκριμένα η 50χρονη είπε: «Το δέσιμο της ομάδας μας είναι το πιο σημαντικό. Στην προκειμένη περίπτωση θα ήθελα εγώ να θέσω τον εαυτό μου σε υποψηφιότητα, να παρακαλέσω τον αρχηγό μας να με θέσει υποψήφια. Όπως δεν προσέφερα με την παρουσία μου σήμερα, πιστεύω ότι μπορώ να αγωνιστώ στην επόμενη μονομαχία και να φέρω κάποιο αποτέλεσμα, να μην χάσουμε κανέναν παίκτη. Φυσικά τίποτα δεν μου εξασφαλίζει το ότι θα περάσω και θα κερδίσω, όμως, δεν θα ήθελα να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία που θα μας στοιχίσει, θα μας δημιουργήσει άγχος. Απλά θέλω σαν μάνα, άλλωστε έτσι με λένε όλοι, μαμά… Η μαμά φροντίζει για τα παιδιά της και είναι αυτή που θα θυσιαστεί πρώτη. Κι εγώ θέλω να θυσιαστώ στην προκειμένη περίπτωση»

Your browser doesn't support HTML5 video.