Μαριάννα Γουλανδρή & Φίλιππος Λαιμός: Όσα έγιναν στη βάφτιση της κόρης τους

Το μεσημέρι του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η βάφτιση της κόρης της Μαριάννας Γουλανδρή και του Φίλιππου Λαιμού, Χριστιάνας, σε μια παραμυθένια τελετή.

ΓΡΑΦΕΙ: ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣ

Το μυστήριο τελέστηκε στο κτήμα που διατηρεί η εφοπλιστική οικογένεια Λαιμού στις Σπέτσες, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παρουσία υψηλών προσκεκλημένων.

Για τη διακόσμηση του χώρου επιλέχθηκαν ροζ τριαντάφυλλα και παιώνιες, ενώ η βάφτιση πραγματοποιήθηκε στο ιδιωτικό παρεκκλήσι του κτήματος. Αμέσως μετά ακολούθησε καθιστό δείπνο και κατόπιν πάρτι.

Μεταξύ των υψηλών προσκεκλημένων ήταν ο εφοπλιστής Χάρης Βαφειάς, με τη σύζυγό του, Έμιλυ Λαγουνάρη, ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Νικόλας με τη σύζυγό του, Τατιάνα Μπλάτνικ και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι του διεθνούς και εγχώριου τζετ σετ.