
Ο γνωστός ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε στην Νικολέττα Ράλλη και τον Νίκο Αναδιώτη πως εκτός από την υποκριτική σπούδασε κομμωτική για χάρη της μητέρας του, με την οποία μάλιστα διατηρούν κομμωτήριο στην περιοχή της Κάντζας.
Αποκάλυψε μάλιστα και ένα αστείο περιστατικό με την γυναίκα του όταν στην αρχή της σχέσης τους, χωρίς εκείνη να γνωρίζει την έφεση που είχε στην κομμωτική, τη βοήθησε κάνοντας της «ρίζα» κάτι που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη αλλά και γέλια στο παρουσιαστικό δίδυμο!
Ακόμα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, οι παρουσιαστές αποκάλυψαν πως ο Μάριος Αθανασίου, για τις ανάγκες της παράστασης «Πανικός Στο Υπουργείο» όπου πρωταγωνιστεί, φιλά στο στόμα τον Ορφέα Παπαδόπουλο, κάτι που κάνει για πρώτη φορά στην πορεία του στο θέατρο. Μάλιστα, ο ίδιος «πρόδωσε» ότι το φιλί μεταξύ των δύο ανδρών ήταν μία ιδέα του Κώστα Βουτσά!
Δες το απόσπασμα:
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr