Βασίλισσα Ελισάβετ: Πραγματοποιήθηκε γενική δοκιμή για το θάνατο της

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα ξένα Μέσα έχουν ασχοληθεί εκτενώς με το τι θα συμβεί μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII

Φαίνεται όμως πως οι Υπουργοί θέλουν να είναι προετοιμασμένοι για το τι πρόκειται να επακολουθήσει και για το λόγο αυτό έκαναν πρόβα της ημέρας πένθους μετά την κηδεία της βασίλισσας.

Πολλοί πιστεύουν πως αυτό συνέβη εξαιτίας της πρόσφατης αδιαθεσίας που την κράτησε μακριά από την λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου. Η άσκηση, υπό την ονομασία ''Castle Dove'', επικεντρώθηκε στην ημέρα μετά το θάνατο της βασίλισσας, με τους υπουργούς να αποφασίζουν πότε η πρωθυπουργός θα προέβαινε σε δημόσιες δηλώσεις.

Αξιωματούχοι της κυβέρνησης ανανεώνουν συνεχώς το σχετικό σχέδιο, γνωστό ως ''London Bridge'', ωστόσο αξιωματούχος του Whitehall παραδέχτηκε πως η έκταση της άσκησης ήταν "άνευ προηγουμένου". Όπως σημείωσε, πρόκειται για την πρώτη φορά που πολλοί διαφορετικοί υπουργοί βρέθηκαν στην ίδια αίθουσα, καθώς προηγουμένως σε τέτοιου είδους δραστηριότητες συμμετείχαν σαφώς πιο χαμηλόβαθμοι αξιωματούχοι.

Δες περισσότερα στο madamefigaro.gr