Είναι γνωστό ότι το όνομά σου είναι Δήμητρα Παπαδέα. Demy σε φώναζαν από μικρή ή το επέλεξες όταν ξεκίνησες την καριέρα σου;
Το Demy ήταν ένα ψευδώνυμο που είχα από πολύ μικρή, έτσι υπέγραφα στα λευκώματα στο δημοτικό και στα μεταξύ μας σημειωματάκια. Όταν ξεκίνησα με το πρώτο μου τραγούδι σαν χόμπι, πριν ακόμη από τη συνεργασία μου με την Panik Records, θυμάμαι που ο Oge, ο συνθέτης του τραγουδιού, με ρώτησε τι όνομα να βάλει και ενστικτωδώς απάντησα Demy. Ένιωθα τότε ότι ήθελα να κρατήσω low profile και να μην βάλω το κανονικό μου ονοματεπώνυμο.
Η συνεργασία με την Bershka πώς προέκυψε;
Η Bershka έχει μια πολύ έντονη ποπ αισθητική που μου αρέσει πολύ, τα ρούχα της είναι νεανικά και fun και μου ταιριάζουν, τόσο για την καθημερινή μου ζωή όσο και για τη σκηνή. Είναι ένα brand που πάντα μου άρεσε και είναι μεγάλη μου χαρά να συνεργάζομαι μαζί τους. Aπό τη νέα συλλογή μού αρέσουν πολύ τα total denim looks και τα co-ordinates, δηλαδή διαφορετικά κομμάτια με το ίδιο print.
Για πρώτη φορά παίζεις στον κινηματογράφο, στη νέα ταινία του Νίκου Ζαπατίνα «Περιμένοντας τη Νονά». Πώς πήρες την απόφαση να πεις «ναι»;
Η πρόταση ήρθε από τον παραγωγό, τον Παναγιώτη Αλεξόπουλο, και το σκηνοθέτη, αφού με είδαν στην παράσταση «Mamma Mia». Είχαν ήδη καταλήξει στους υπόλοιπους ρόλους και έψαχναν καιρό τη Φαίδρα, το ρόλο που υποδύομαι. Δέχτηκα με μεγάλη χαρά με το που διάβασα το σενάριο, γιατί εκτιμώ πάρα πολύ τον Νίκο Ζαπατίνα και τη δουλειά του. Είμαι πολύ χαρούμενη που το πρώτο μου βήμα γίνεται με αυτήν την ομάδα. Αυτό το διάστημα κάνουμε γυρίσματα στη Νάξο και μετά θα πάμε στη Γερμανία. Ήδη νιώθω ότι είναι από τις δουλειές που θα μου μείνουν αξέχαστες.
Σε ενοχλεί το γεγονός ότι μέρος της δουλειάς σου είναι να εκτίθεσαι και να υπομένεις την παραβίαση της προσωπικής σου ζωής ή απολαμβάνεις την προσοχή του κόσμου;
Δεν με ενοχλεί, γιατί πιστεύω ότι είναι στο χέρι του καθενός να το κοντρολάρει και να μην εκθέτει υπερβολικά την προσωπική του ζωή. Δεν με πειράζει να δω φωτογραφίες μου από μια δημόσια εμφάνιση, αλλά είναι ομολογουμένως περίεργο να δεις φωτογραφίες από μια ερημική παραλία όπου πήγες για να χαλαρώσεις και δεν ξέρεις καν πώς βρέθηκε κάποιος εκεί. Όμως, είναι και αυτό μέρος της δουλειάς και αν το αποδεχτείς δεν σε στρεσάρει. Η επαφή με τον κόσμο, οι selfies και οι κουβέντες μας στο δρόμο σε καμία περίπτωση δεν με ενοχλούν.
Περισσότερα στο Celebrity που κυκλοφορεί