Follow us

Survivor: Η συνάντηση των δύο ομάδων με τις οικογένειές τους! Πως ο Σάκης Τανιμανίδης αιφνιδίασε τους παίκτες;

Μετά την έκπληξη που είχαν οι παίκτες του Survivor, έπρεπε να αγωνισθούν και στο παιχνίδι, όπου μόνο οι νικητές θα είχαν την ευκαιρία να κάτσουν με τους οικείους τους και να φάνε. 

Survivor

Ωστόσο, μπορεί οι Διάσημοι να κέρδισαν το αγώνισμα, ο Σάκης Τανιμανίδης όμως αποφάσισε να αιφνιδιάσει και τις δύο ομάδες. Τους ανακοίνωσε πως και οι Μαχητές θα περάσουν κάποια ώρα με τους αγαπημένους τους.

«Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για τους παίκτες των Μαχητών. Σε πολύ μικρότερο επίπεδο είναι δύσκολη και για μένα γιατί καλούμαι κάποιες φορές να εφαρμόσω τους κανόνες ενός δύσκολου παιχνιδιού. Κανόνες, οι οποίοι θεωρώ ότι είναι σκληροί. Εδώ μέσα μπήκατε γνωρίζοντας τη δυσκολία του Survivor. Αλίμονό μας αν σήμερα θεωρούμε ότι αυτό που ζούμε ή μάλιστα αυτό που ζείτε είναι μέρος ενός παιχνιδιού και τίποτα περισσότερο. Σήμερα γίναμε μάρτυρες μιας πολύ όμορφης και ανθρώπινης στιγμής που ξεπερνάει τα τηλεοπτικά δεδομένα. Γι’ αυτό, λοιπόν, θα μου επιτρέψετε να παραμερίσω τον ρόλο μου σαν παρουσιαστή. Έτσι λοιπόν σε λίγο και εσείς θα περάσετε, όχι ένα ολόκληρο απόγευμα όπως οι νικητές, αλλά κάποιες στιγμές, λίγο χρόνο, με τους ανθρώπους σας που ταξίδεψαν από την Ελλάδα μέχρι την άλλη πλευρά του πλανήτη για να σας δουν», είπε μεταξύ άλλων ο Σάκης.

Έτσι, οι Μαχητές συνομίλησαν για λίγη ώρα με τους οικείους τους, ενώ πήραν και κάποια δώρα που τους έφεραν.

Από την άλλη, οι Διάσημοι όχι μόνο συνομίλησαν, αλλά γευμάτισαν κιόλας με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, καθώς ήταν και οι νικητές του αγώνα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags