
Η νεαρή παίκτρια των Μαχητών τόνισε πως μια τέτοια επιλογή ήταν προβλητική απέναντι στον Νάσο Παπαργυρόπουλο, ο οποίος έχασε τυχαία καθώς όπως είπε «δεν πιστεύω ότι η Κατερίνα είναι καλύτερη από τον Νάσο. Διότι είναι άντρας και έχει άλλη δύναμη και άλλη ταχύτητα. Ο Νάσος έχασε γιατί αγχώθηκε».
Η Κατερίνα Δαλάκα δικαιολόγησε την επιλογή της να αγωνιστεί ενάντια σε κάποιον άντρα, πετώντας μάλιστα τα «καρφιά» της στην Ροδάνθη, η οποία επέλεξε να μην αγωνιστεί εξαιτίας του ότι φοράει φακούς επαφής και ότι το αγώνισμα έγινε βράδυ.
«Η επιλογή μου να διαλέξω κάποιον άντρα έγινε για δυο λόγους. Πρώτον γιατί το ήθελα από την αρχή του παιχνιδιού και δεύτερον γιατί με έχει κουράσει να με κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μου με όλο αυτό που γίνεται με τη Ροδάνθη, που σε όποια πίστα της ταιριάζει παίζει και αγωνίζεται, δηλαδή σε 20 παιχνίδια σε όλο το Survivor και σε όποια μεγάλη πίστα πιστεύει ότι θα την αφήσουμε πίσω κάποια μέτρα, επειδή έχουμε πλεονέκτημα σαν παίκτριες, εγώ και η Μελίνα, σκαρφίζονται κάποια δικαιολογία για να μην παίξει. Όταν μου φέρονται έτσι και δεν παίζουν δίκαια, για να τους τη “σπάσω”, θέλω να τους δείξω ότι “δεν φοβόμαστε καμία άλλη αντίπαλο και επιλέγω άντρα γιατί δεν είναι ότι μας κάνετε δύσκολα τα “ματσαρίσματα”» εξήγησε χαρακτηριστικά.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr