Follow us

MasterChef: Όσα έγιναν στο Μιλάνο: Oι «πικρές αλήθειες» και η απαιτητική δοκιμασία του τελικού

Έχοντας στις αποσκευές τους την θέληση, τον ενθουσιασμό αλλά και την προσήλωση στον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από τον τίτλο του MasterChef, οι δυο φιναλίστ βρέθηκαν στο Μιλάνο για την τρίτη κατά σειρά δοκιμασία του τελικού.

Ηλίας  Δήμος
ΓΡΑΦΕΙ: ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣ
MasterChef Μιλάνο

Οι κριτές υποδέχθηκαν τον Τιμολέων Διαμαντή και τον Χρήστο Γλωσσίδη στην κεντρική πλατεία του Μιλάνου, όπου τους περίμενε μια μικρή έκπληξη, καθώς την εμφάνιση τους έκαναν και πάλι στον διαγωνισμό ο Σάββας Ληχανίδης και ο Αργύρης Αγλαμίσης.

Μετά από μια σύντομη περιήγηση σε εργοστάσια παραγωγής τοπικών προϊόντων της ιταλικής πόλης, οι δυο φιναλίστ κλήθηκαν να συμμετάσχουν στον πρώτο γύρο της δοκιμασίας. Συγκεκριμένα, κλήθηκαν να δημιουργήσουν τρία πιάτα με ζυμαρικά με guest κριτές τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Γαστρονομίας της Πάρμα.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας δεν έλειψαν τα πειράγματα και οι «πικρές αλήθειες» μεταξύ των παικτών, σχετικά με τα υλικά που χρησιμοποιούσε ο καθένας καθ' όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού αλλά και στην «παλαιότητα» και στη σειρά με την οποία αποχώρησαν.

Στο δεύτερο και καθαρά διαγωνιστικό μέρος της δοκιμασίας, οι παίκτες μπήκαν στην κουζίνα του πολυβραβευμένου εστιατορίου Ceresio7 και κλήθηκαν να δημιουργήσουν δυο πολύ απαιτητικά πιάτα, μετά την όχι και τόσο καλή παρουσία τους στο Λονδίνο.

Ωστόσο, οι αστοχίες και οι «αναποδιές» έκαναν και εδώ την παρουσία τους, κάτι που άγχωσε τους παίκτες προκαλώντας τους παράλληλα εκνευρισμό.

Τέλος, οι κριτές έδωσαν ραντεβού για την επόμενη δοκιμασία στο δρόμο προς τον τελικό, αυτή τη φορά στην κουζίνα του MasterChef.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα