Λίγο πριν ξεκινήσει η απονομή όμως, βρεθήκαμε μαζί της στο corner της Lancôme στο Attica City Link, όπου ο ταλαντούχος Νίκος Καζής – επίσημος makeup artist του brand – δημιούργησε για εκείνη ένα συγκλονιστικό, super dramatic smokey μακιγιάζ. Όχι ότι χρειάζεται και πολλά η συγκεκριμένη γυναίκα για να λάμψει, αλλά φαντάσου και μόνο το αποτέλεσμα στο πρόσωπό της. Καλά κατάλαβες, μαγεία.
Έχοντας λοιπόν στο μυαλό το αιθέριο maxi μωβ φόρεμα που θα φορούσε η ηθοποιός, ο Νίκος Καζής δημιούργησε ένα smokey eye look, επίσης στις αποχρώσεις του μωβ, αλλά στην πιο glamorous και ιριδίζουσα εκδοχή του.
Ακολούθησε 2 απλά βήματα για αψεγάδιαστη βάση στο πρόσωπο: Εφάρμοσε το foundation Teint Idole Ultra Wear στην απόχρωση 3, όπου είχε προσθέσει μία σταγόνα από τον εμβληματικό ορό Advanced Genifique για περισσότερη φωτεινότητα και ενυδάτωση.
Ύστερα, ο κύριος Καζής ξεκίνησε σιγά σιγά να τοποθετεί το μαύρο μολύβι ματιών Crayon Khol σε όλο το μήκος του κινητού βλεφάρου με πολύ απαλές και κυκλικές κινήσεις.