
Εκτός από το «Κουτί Μυστηρίου», οι διαγωνιζόμενοι ήρθαν αντιμέτωποι με μια ακόμη έκπληξη, καθώς κάτω από το μαύρο πανί κρυβόταν όλος ο μαγειρικός εξοπλισμός της κουζίνας του MasterChef.
Έτσι οι παίκτες ανέτρεξαν σε πιο παραδοσιακούς τρόπους μαγειρέματος και κλήθηκαν να δημιουργήσουν... «γιαγιαδίστικα» πιάτα.
Κατά τη διάρκεια της δοκιμής των πιάτων, οι κριτές «κόλλησαν στον τοίχο» τον Χρήστο Γλωσσίδη, από τον οποίο ζήτησαν να τους παρουσιάσει επιτέλους κάτι καινούργιο, μιας και στα περισσότερα πιάτα του στον διαγωνισμό χρησιμοποιεί κάτα βάση τα ίδια υλικά. Αλλά και ο Σάββας δέχθηκε τα αυστηρά σχόλια των κριτών, με τον Πάνο Ιωαννίδη να χαρακτηρίζει το πιάτο του «λυπημένο».
Τα πιάτα του Δημήτρη Τσίκιλη, του Χρήστου Γλωσσίδη και του Τιμολέοντα Διαμαντή ήταν αυτά που ξεχώρισαν οι κριτές, με τον Δημήτρη τελικά να έχει ετοιμάσει σύμφωνα με τους κριτές το καλύτερο «γιαγιαδίστικο» φαγητό.
Ο ίδιος μάλιστα φανερά φορτισμένος εξήγησε στους κριτές πως έδωσε τον καλύτερο του εαυτό μιας και το συγκεκριμένο πιάτο το έφτιαχνε η γιαγιά του, στην οποία όπως είπε οφείλει πολλά από αυτά που είναι σήμερα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr