
«Οι θαυμαστές τον φόβιζαν. Σιχαινόταν ως παιδί να τον αγκαλιάζουν και να τον φιλούν. Πίστευε πιο παλιά ότι είναι ένα φυσιολογικό παιδί, γιατί πολύ απλά δεν είχε γνωρίσει φυσιολογικά παιδιά για να δει πώς συμπεριφέρονται» δήλωσε ο Ράντι Ταραμπορέλι. Ο άνθρωπος που έχει γράψει στο παρελθόν και βιογραφία για τονΜάικλ, συνέχισε λέγοντας πως «για να μάθει ο πατέρας Τζο στα παιδιά του να κλείνουν τα παράθυρα τη νύχτα προσποιούνταν τον κλέφτη. Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο Μάικλ για χρόνια να βλέπει εφιάλτες πως τον έχουν απαγάγει. Ένας άλλος κανόνας του πατέρα Τζάκσον έλεγε πως, αν κάνεις κάτι λάθος στις πρόβες, θα σε χτυπήσει με μία ζώνη».
Ο Μάικλ νόμιζε ότι ήταν άσχημος επειδή το δέρμα του ήταν σκούρο και η μύτη του πολύ πλατιά. Τα αδέλφια του άλλωστε τον αποκαλούσαν «Μεγάλη μύτη». Φοβόταν να κάνει εγχείρηση αλλά όταν έσπασε τη μύτη του σε μία πρόβα και αναγκαστικά έκανε,του άρεσε πολύ το αποτέλεσμα.
Οι τελευταίες λεπτομέρειες για την κηδεία:
Η σορός του Τζάκσον θα μεταφερθεί με λευκή άμαξα και όχι με την κλασική μαύρη νεκροφόρα. Αυτό γίνεται ως μία συνέχεια της εμμονήςτου Μάικλ με παιδικές ιστορίες. Το νεκρό σώμα του ποπ σταρ θα τοποθετηθεί σε ένα γυάλινο θάλαμο έτσι ώστε να τον δουν οι θαυμαστές του και να τον αποχαιρετίσουν. Ο Ρεβ Αλ Σάρπτον, πολύ καλός φίλος της οικογενείας, μίλησε στο «USA Today» για όσα έχει κανονίσει η οικογένειατου Τζάκσον. «Δεν έχουν αποφάσισει ακόμη για όλα τα θέματα. Η δική μου πρόταση είναι να κάνουν ό,τι θέλουν, σε κλειστό κύκλο, και αμέσως μετά να οργανώσουν κάτι για τον κόσμο. Ίσως η καλύτερη ημερομηνία είναι κοντά στα γενέθλια του Μάικλ Τζάκσον, τον Αύγουστο. Έγινε ακόμη γνωστό πως η τελευταία μέρα που έκανε πρόβες ο Μάικλ μαγνητοσκοπήθηκε και πρόκειται να κυκλοφορήσει σε DVD στο μέλλον.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr