
«Δεν με ενδιαφέρει σε αυτή τη φάση η αισθηματική μου ζωή, δεν με ενδιαφέρει να έχω ένα σύντροφο. Έχω στενοχωρηθεί από σχέσεις, έχω πληγωθεί», συμπλήρωσε. «Σίγουρα βγαίνω έξω και φλερτάρω, αλλά με ενδιαφέρει μόνο η δουλειά μου και η οικογένειά μου». Η 40χρονη ηθοποιός απέφυγε πάντως να αναφερθεί στο όνομα του πρώην συντρόφου της, Παναγιώτη Λιαδέλη, ενώ όταν τη ρώτησαν σχετικά είπε λακωνικά «Να είναι καλά εκεί που είναι, να είναι ευτυχισμένος. Όσους συντρόφους είχα στη ζωή μου, τους αγαπώ όλους».
Γιατί όμως θέλει να μείνει μόνη της; «Ήμουν πάντα μέσα σε σχέσεις, έδωσα πάρα πολλά. Με κούρασε αυτό. Θέλω πλέον την ηρεμία μου. Δεν θα γίνω καλόγρια, αύριο μπορεί να βρω στο δρόμο τον έρωτα της ζωής μου».
Λίγο πριν από το τέλος, η Χριστίνα επιβεβαίωσε κάτι που είχε ακουστεί και παλιότερα: Πως ένας από τους λόγους που οδήγησαν στο διαζύγιο με τον Κολντεμπέλα ήταν τα προβλήματα που υπήρχαν στη σχέση του με το γιο της: «Δεν ήταν η τέλεια σχέση. Έκανα φοβερές προσπάθειες. Όταν είσαι στη μέση και πρέπει να υπερασπιστείς και το παιδί σου και τον άντρα σου, κουράζεσαι διπλά γιατί πρέπει να κρατήσεις τις ισορροπίες. Οι σχέσεις τους δεν ήταν ποτέ άριστες, άσχετα αν προσπαθείς να βγάζεις κάτι άλλο προς τα έξω».
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr