Φαίη Σκορδά: Η διάψευση του ANT1 για τη συμβιβαστική πρόταση με τον κ. Καρατσιώλη

Ο ΑΝΤ1 θέλησε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Φαίη Σκορδά να έχει κάνει  συμβιβαστική πρόταση στον δικηγόρο Θάνο Καρατσιώλη. 

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ ΚΟΥΒΑΤΣΗ

Να θυμίσουμε πως ο δικηγόρος είχε κάνει αγωγή τόσο στον τηλεοπτικό σταθμό, όσο και στην παρουσιάστρια για τα σχόλια που ακούστηκαν στο Πρωινό για συγκεκριμένη ανάρτησή του.

Η ανακοίνωση αναφέρει πως: «Σχετικά με διάφορα δημοσιεύματα που φέρουν τον ΑΝΤ1 ή την Φαίη Σκορδά να προτείνουν εξώδικο συμβιβασμό στον κ. Καρατσιώλη, διευκρινίζεται ότι δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ούτε ο ΑΝΤ1 ούτε η Φαίη Σκορδά πρότειναν εξώδικο ή άλλο συμβιβασμό, ουδέποτε προσέγγισαν τον αντίδικο με οποιαδήποτε πρόταση, ενώ το δικαστήριο αναβλήθηκε καθαρά για διαδικαστικούς λόγους (ο δικηγόρος υπεράσπισης δίκαζε σε άλλη υπόθεση). Έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση της ελληνικής δικαιοσύνης όπου αυτή η υπόθεση εκκρεμεί.»