
Η ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον χαμό της πολυαγαπημένης της μητέρας, Ζωής Λάσκαρη, αλλά και στο πως τον βιώνει καθημερινά. «Πηγαίνοντας στο θέατρο θέλω να την πάρω τηλέφωνο, κλαίω κάθε βράδυ στην παράσταση πίσω στις κουίντες, διότι η παράσταση είναι αφιερωμένη σε εκείνη» σχολίασε μεταξύ άλλων.
Παράλληλα, τόνισε πως η εμπλοκή της στην συγκεκριμένη παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστούσε η Ζωή Λάσκαρη πριν φύγει αναπάντεχα από τη ζωή, λειτουργεί ως ψυχοθεραπεία για την ίδια, ενώ η Κατερίνα Καραβάτου την παρακολουθούσε φανερά συγκινημένη.
Η παρουσιάστρια μάλιστα σε μια σπάνια εξομολόγηση on camera για τον χαμό του πατέρα της αποκάλυψε πως στα δύσκολα «επικοινωνεί» μαζί του και τον βλέπει στον ύπνο της, ζητώντας του βοήθεια, ενώ η Ελένη Λυκουρέζου εξήγησε πως και η ίδια βιώνει κάτι αντίστοιχο.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr