Follow us

Survivor: Στα «μαχαίρια» Χατζίδου – Σπυροπούλου: «Θα φας σφαλιάρα, μην το ξανά κάνεις»

Οι εντάσεις στο Survivor συνεχίζονται, με την Ελένη Χατζίδου και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να φαίνεται πως είναι στα «μαχαίρια». 

Survivor καυγάς

Η τραγουδίστρια μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής, αποκάλυψε ένα καυγά που έγινε στο αγώνισμα της Κυριακής ανάμεσα στις δύο γυναίκες. Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια τράβηξε τα μαλλιά της Ελένης, με την ίδια να απαντά πως: «θα φας σφαλιάρα, μην με ξαναπειράξεις έτσι! Μην μου τραβάς μαλλιά και τέτοια, μου γυρνάει το μάτι», με την Κωνσταντίνσα να της απαντά πως: «συγγνώμη Ελένη μου, δεν σε ξαναπλησιάζω καν! Και να τα λες και στην κάμερα άμα σε παίρνει, όχι από πίσω μου μόνο!».

Τότε η τραγουδίστρια είπε στην κάμερα πως η συμπαίκτρια της βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Μάλιστα ανέφερε πως: «Όταν πρωτοήρθε στην ομάδα, χαρήκαμε γιατί μπήκε ένα κορίτσι χαρούμενο, με θετική ενέργεια. Απλά, περνάμε δύσκολες ώρες εδώ και, ειδικά στα αγωνίσματα, δεν θέλουμε ούτε πειράγματα, ούτε σκουντήματα… Η αλήθεια είναι ότι εγώ έχω προσπαθήσει να συγκρατήσω τον εαυτό μου και έχω κάνει υπομονή σε πολλά πράγματα, γιατί εδώ δεν ήρθα να ξεκατινιαστώ, ούτε να μαλώσω. Αλλά υπάρχουν όρια! Φτάνει, ως εδώ!».

Στη συνέχεια, υπήρξε ακόμη ένα στιγμιότυπο, όπου η παρουσιάστρια έκανε πλάκα με όσα της είπε η τραγουδίστρια, τονίζοντας μάλιστα πως δεν την ενδιαφέρουν οι κάμερες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr