
Τόσο η ομάδα των Μαχητών, όσο και αυτή των Διασήμων σχολίασαν την αποχώρηση της, τονίζοντας πως τους στεναχώρησε αρκετά και ειδικά μετά την εξήγηση του λόγου για τον οποίο μπήκε στο παιχνίδι.
Αρχικά, οι Διάσημοι αναρωτήθηκαν για το πως θα είναι οι σχέσεις των παικτών της αντίπαλης ομάδας, αλλά και για το πως θα φερθούν από δω και πέρα στον Ηλία, επειδή αυτός έθεσε υποψήφια τη Μαρίνα.
Με την σειρά τους, οι Μαχητές πρέπει να αντιμετωπίσουν τη νέα απώλεια ενός παίκτη τους, αλλά και τις μικρό εντάσεις που υπάρχουν μεταξύ τους. Με την σειρά του, ο Ηλίας υποστήριξε και πάλι την απόφαση του.
Ωστόσο, η Μελίνα σχολίασε όλη τη στάση της πρώην συμπαίκτρια της, λέγοντας πως: «Νομίζω η Μαρίνα ψηφίστηκε γιατί ίσως έδειξε ότι από όλους τους υπόλοιπους σκεφτόταν λιγότερο την ομάδα. Γιατί πάντα λέγαμε ότι όλοι μαζί αποτελούσαμε μία ομάδα. Δεν γίνεται να κερδίζεις ένα έπαθλο δύο φορές και να διαλέγεις τα ίδια άτομα να απολαύσεις αυτό το έπαθλο εφόσον είσαι σε μία ομάδα».
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr