Follow us

Μαρία Μπακοδήμου: Η ατάκα παίκτριας του «Power Of Love» που την έκανε να διαφωνήσει

Στη διαδικασία της γνωριμίας βρίσκονται για δεύτερη ημέρα οι παίκτες του νέου ριάλιτι του ΣΚΑΪ «Power Of Love» με τους δώδεκα συμμετέχοντες να ξεδιπλώνουν τον χαρακτήρα τους.

Ηλίας  Δήμος
ΓΡΑΦΕΙ: ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣ
Μαρία Μπακοδήμου

Ωστόσο, οι δηλώσεις της Άννας κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της στο σπίτι των ανδρών, έκαναν την Μαρία Μπακοδήμου να διαφωνήσει.

Συγκεκριμένα, το σχόλιο της παίκτριας πως η μοίρα της γυναίκας είναι να ακολουθεί τον άνδρα της ήταν ο λόγος που η παρουσιάστρια πήρε θέση τονίζοντας πως «αυτό είναι χειριστικό. Δηλαδή, το ότι εγώ αφήνομαι σε εσένα δημιουργεί στον άλλον την ευθύνη, ότι έχει πάντα τη δική σου ευθύνη, πως ό,τι επιλογή και να θελήσει να κάνει στη ζωή του θα του δημιουργήσει ενοχές το να αποφασίσει να φύγει και εσύ, αν αποφασίσει να φύγει, είσαι "κρεμασμένη"».

Η όμορφη παίκτρια τότε ξεκαθάρισε πως αυτό που εννοούσε ήταν ότι θα ακολουθούσε τον άνδρα της σε κάποια άλλη χώρα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα σταματούσε να ασχολείται με τη δουλειά της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr