MasterChef: Η πρώτη δοκιμασία, τα σκληρά σχόλια του Κοντιζά και ο παίκτης που αποχώρησε

Αντιμέτωποι με την πρώτη οριστική αποχώρηση βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης οι τρεις παίκτες με την χειρότερη επίδοση στο πρώτο τεστ δημιουργικότητας του MasterChef.

ΓΡΑΦΕΙ: ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣ

Οι τρεις παίκτες κλήθηκαν να δημιουργήσουν μέσα σε 35 λεπτά ένα πιάτο με βάση τα αγαπημένα τους υλικά, που είχαν δηλώσει στην πρώτη οντισιόν.

Οι κριτές εμφανίστηκαν ιδιαίτερα απαιτητικοί κάνοντας σκληρά σχόλια στους παίκτες με τον Σωτήρη Κοντιζά να δηλώνει πως «αν ήταν στο χέρι μου θα φεύγατε και οι τρεις σήμερα από τον διαγωνισμό».

Το πιάτο της Χριστίνας Σπυράκου συγκέντρωσε τα πιο αρνητικά σχόλια, καθώς όταν την ρώτησαν από τι κιμά είναι τα μπιφτέκια που παρουσίασε εκείνη τους απάντησε μοσχαρίσιος, ενώ ήταν χοιρινός και είχε αστοχία στο ψήσιμο, με αποτέλεσμα ο Σωτήρης Κοντιζάς να βάζει τα γέλια.

Ο Πάνος Ιωαννίδης μάλιστα της είπε πως «όταν κάποιος δεν ξέρει να τηγανίζει, να ψήνει και να βράζει, δεν είναι μάγειρας! Πολύ απλά».


Η Χριστίνα Σπυράκου ήταν τελικά η παίκτρια που «κρέμασε» την ποδιά της και αποχώρησε από το σόου μαγειρικής.