Ο σκηνοθέτης, Ridley Scott, αποφάσισε να ξαναγυρίσει τις σκηνές όπου έπαιζε ο Spacey αντικαθιστώντας τον με άλλον ηθοποιό- τελικά το ρόλο ανέλαβε ο Christopher Plummer- και οι ηθοποιοί Mark Wahlberg και Μichelle Williams κλήθηκαν να επαναλάβουν τις σκηνές που μοιράζονταν μαζί του.
Το Δεκέμβρη, η Michelle Williams δήλωσε στο USA Today ότι εκτιμούσε τόσο πολύ την προσπάθεια γύρω από την ταινία που είχε δεχθεί να το κάνει σχεδόν χωρίς να πληρωθεί- κάτι που επιβεβαίωσε και το σκηνοθέτης λέγοντας ότι το ίδιο ίσχυσε για όλους όσους συμμετείχαν.
Ωστόσο, μια ενδελεχής έρευνα από πλευράς του εντύπου αποκάλυψε ότι η ομάδα του Wahlberg είχε διαπραγματευτεί ώστε τελικά ο ηθοποιός να λάβει 1.5 εκατομμύρια δολάρια για τα επαναληπτικά γυρίσματα- κάτι για το οποίο η Williams (η οποία κέρδισε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα) δεν ενημερώθηκε ποτέ.