Μια τέτοια περίπτωση είναι αυτή της Μέγκαν Φοξ, που με τις πρόσφατες δηλώσεις της στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Transformers: Η Εκδίκηση των Ηττημένων» στο Λος Άντζελες, εξέπληξε δυσάρεστα τους θαυμαστές της. Η νεαρή ηθοποιός -που έδειχνε εκθαμβωτική μέσα στην αρχαιοελληνική λευκή Donna Karan τουαλέτα- τον τελευταίο καιρό έχει απογοητεύσει τους θαυμαστές της με την άγνοια που τη χαρακτηρίζει.
Η ίδια δεν διστάζει να συζητήσει ανοιχτά για το σεξ, τα ναρκωτικά και πολλές φορές να αναφερθεί στους πρώην συντρόφους της με σχόλια που μόνο άστοχα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν. Παραδείγματος χάρη, όταν ένας δημοσιογράφος τη ρώτησε για το τατουάζ που έχει χτυπήσει στο χέρι της και είναι αφιερωμένο στον πρώην της, Μπράιαν Όστιν Γκριν, η Φοξ δήλωσε: «Δεν θα το μετάνιωνα εάν δεν ήμασταν μαζί. Μπορώ πάντα να κάνω ένα παιδί που θα το ονομάσω Μπράιαν. Υπάρχουν εναλλακτικές».
Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Entertainment Weekly», η 23χρονη σταρ σχολίασε: «Νομίζω ότι είμαι ψυχωσική και ψυχικά άρρωστη. Εάν μπορούσα να συνειδητοποιήσω το πόσο νομίζω ότι θα ήταν πολύ δημιουργικό».
Σάλο βέβαια προκάλεσε η δήλωσή της στο βρετανικό περιοδικό «GQ» για τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας. «Ελπίζω να το νομιμοποιήσουν σύντομα και μόλις το κάνουν θα είμαι το πρώτο άτομο στη σειρά που θα πάει να αγοράσει ένα τσιγάρο. Ο κόσμος νομίζει πως είναι τρελό και παράλογο να καπνίζεις μαριχουάνα. Και δεν είναι, θέλω και ελπίζω ότι θα τη νομιμοποιήσουν».
Άλλες δηλώσεις που έχουν προκαλέσει την αμφισβήτηση της νοημοσύνης της Μέγκαν Φοξ είναι αυτές σχετικά με το σεξ στο «FHM»: «Μου αρέσει πολύ να κάνω σεξ και αυτό καμιά φορά είναι προσβλητικό για μερικούς. Έχω παρατηρήσει πως οι γυναίκες δεν έχουν πρόβλημα να με αποκαλούν "εύκολη" επειδή μου αρέσει το σεξ. Δεν έχω συναντήσει άντρες που να έχουν πει "Σου αρέσει το σεξ; Θα έπρεπε να ντρέπεσαι!", και αυτό γιατί οι ίδιοι εύχονται οι γυναίκες τους ή οι γκόμενές τους να έκαναν πιο πολύ σεξ μαζί τους».

Στο τεύχος Ιουνίου της «Elle», η Φοξ φαίνεται να δήλωσε για την εμφάνισή της: «Σαφώς δεν είμαι άσχημη, αλλά έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση σε ό,τι έχει να κάνει με το σεξ και νομίζω ότι αυτό το καταλαβαίνουν οι άντρες. Απλά, υπάρχει έμφυτο μέσα μου. Καμιά φορά όμως ο κόσμος με κατατάσσει στην κατηγορία των γυναικών, που επειδή είναι όμορφες αυτόματα είναι και χαζές». Ανάλογου περιεχομένου ήταν και οι δηλώσεις της στο «Esquire», όπου είχε πει χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω να είμαι σαν τη Σκάρλετ Γιοχάνσον, να πηγαίνω σε talk show και να χρησιμοποιώ δύσκολές και περίπλοκες λέξεις μόνο και μόνο για να αποδείξω ότι είμαι έξυπνη και πρέπει να με παίρνουν στα σοβαρά».
Στο περιοδικό «Entertainment Weekly», η Φοξ έκανε επίσης δηλώσεις για την απόδοσή της στην πρώτη ταινία των «Transformers»: «Ήμουν απαίσια στην πρώτη μου ταινία. Δεν ήμουν ειλικρινής στο παίξιμο και δεν ήταν καθόλου ρεαλιστικό. Εάν μου προτείνουν να συμμετάσχω και στην επόμενη ταινία, μάλλον θα δεχτώ, καθώς πρόκειται για την ταινία που με έκανε γνωστή. Αν και η συγκεκριμένες ταινίες δεν αναδεικνύουν το υποκριτικό σου ταλέντο».
Σε άλλη συνέντευξη, στο «FHM», η Φοξ, αναλύοντας το επάγγελμα του ηθοποιού αναφέρει: «Αν το σκεφτείς, ο ηθοποιός είναι ένα είδος πόρνης. Πληρωνόμαστε για να υποδυθούμε τους ερωτευμένους. Υπάρχουν άνθρωποι που προσεύχονται να μας δουν να φιλιόμαστε με άλλους ηθοποιούς, να τους αγγίζουμε, γενικότερα να κάνουμε πράγματα που φυσιολογικοί άνθρωποι, σε μια αληθινή μονογαμική σχέση δεν θα έκαναν ποτέ με κάποιον που δεν είναι σύντροφός τους. Είναι αηδιαστικό».
Μέγκαν Φοξ 1
Μέγκαν Φοξ 3
Μέγκαν Φοξ 4
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr