Ελένη Μενεγακή : Η κουβέντα για τον Άγιο Βασίλη με την μικρή Μαρίνα & το Μάκη Παντζόπουλο

Η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να μιλήσει στην μικρή της κόρη για τον Άγιο Βασίλη και αποκάλυψε πως ο Μάκης Παντζόπουλο της μίλησε μόνος του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ ΚΟΥΒΑΤΣΗ

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως: «Δεν ξέρω σε ποια ηλικία πρέπει να ξεκινήσεις να μιλάς στο παιδάκι σου για τον Άγιο Βασίλη, παρότι έχω κάνει τόσα παιδιά. Δηλαδή εμείς φέτος ξεκινήσαμε να μιλάμε στη Μαρινούλα. Όχι εγώ, ο μπαμπάς της. Και του έλεγα “θα καταλάβει όταν του πεις όλη αυτήν την ιστορία;» και του έλεγα θα καταλάβει που θα του πεις την ιστορία ότι θα έρθει από την καπνοδόχο και για τα ξωτικά, και την πληροφορία που θα το δώσουμε, είναι πολλά”».

Μάλιστα αποκάλυψε πως η μικρή κόρη της της ζητάει συνέχεια κούκλες μωρά σαν δώρα, κάτι που οι άλλες δυο κόρες της δεν το έκαναν.«Εμένα η Μαρίνα ζητά συνέχεια κούκλες μωρά, θέλει να είναι η μαμά τους. Στα προηγούμενα παιδιά μου δεν έχω πάρει πολλές κούκλες, εννοείται ότι έπαιρνα πολλά παιχνίδια, αλλά όχι κούκλες δεν της αναζητούσαν όπως εγώ… Εγώ θυμάμαι να ζητάω κούκλα, εκείνες που μιλούσαν… Η δικιά μου, η μικρή όλο τέτοια κάνει, δίνει εντολές να φάει, της μιλάει…», είπε χαρακτηριστικά.

Your browser doesn't support HTML5 video.