Σοφία Παυλίδου: Απαντάει στις φήμες για την προσωπική της ζωή

Η Σοφία Παυλίδου με μια λιτή απάντηση διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν να διατηρεί σχέση με γνωστό συγγραφέα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣ

Αφορμή στάθηκε δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life με τίτλο «Ο φύλακας άγγελός της», που φιλοξένησε η Realnews, όπου ανακοίνωνε το τρυφερό ειδύλλιο της ηθοποιού με τον συγγραφέα με το όνομα Δημήτρης και με ιντερνετικό ψευδώνυμο «degaminiotis».


Η Σοφία Παυλίδου δήλωσε στην εφημερίδα πως δεν την συνδέει με τον συγγραφέα καμία τέτοια σχέση, τονίζοντας παράλληλα, ότι πληροφορήθηκε για πρώτη φορά το ψευδώνυμο και την προσωπικότητα του συγκεκριμένου ανθρώπου από το δημοσίευμα.


«Είμαι μόνη μου! Επιτέλους, σταματήστε να αναπαράγετε αναληθείς πληροφορίες!» δήλωσε χαρακτηριστικά και τόνισε πως μοναδικό της μέλημα είναι τα δυο της παιδιά με τον Χρήστο Φερεντίνο.