
Αφορμή στάθηκε το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα που είχε αποκαλέσει τον Χρήστο Δάντη κατά το παρελθόν, «γρουσούζη».
«Η αφέλεια του Γιώργου είναι απίστευτη. Αλλά τον συγχωρώ γιατί δεν τον θεωρώ τόσο έξυπνο. Κάποια στιγμή με είχε πει γρουσούζη, γιατί σε όποιο μαγαζί λέει πηγαίνω δεν ξέρουν αν θα βγάλουν σεζόν, γιατί είμαι κακορίζικος» δήλωσε χαρακτηριστικά αναφέροντας πως έχει ανακαλύψει μια διπολική στάση στον παρουσιαστή.
Ο Χρήστος Δάντης σχολίασε πως το συγκεκριμένο χιούμορ είναι «χτύπημα κάτω από τη μέση» και πως θα μπορούσε και αυτός να τον «στολίσει με χίλια δυο άλλα» που έχει ακούσει για αυτόν.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του γνωστού τραγουδιστή, η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των δυο ανδρών είναι όντως υπαρκτή, μιας και ο Χρήστος Δάντης ανέφερε πως αν τον συναντήσει δεν θα του μιλήσει και θα κάνει πως δεν υπάρχει στο χώρο. Επίσης, ανέφερε πως δεν τον έχει σε εκτίμηση, προσθέτοντας πως δεν τον θεωρεί «μεγάλο δημοσιογράφο» παρά μόνο ότι έχει πετύχει στην παρουσίαση.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr